Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

 

Reizen 2017 Marijke Landlust 

Reizen voor NVVH-leden, partners en introducées

 

03 - 10 mei, 8-daagse vlieg-/rondreis naar ‘het andere Andalusië’

In Sevilla  maken we de Feria de Abril mee, een vrolijk en bont gekleurd volksfeest, met kleurrijke flamenco outfits en authentieke muziek. Zo wordt de lente ingeluid! In Cordoba ontdekken we de stad met prachtige versierde binnenplaatsen met keramieken borden en bloemen tijdens het patiofestival, maar ook een bezoek aan de Mezquita zal niet ontbreken. Ten zuidwesten van Sevilla ligt het Cota Donana Nationaal Park, een van de mooiste natuurparken van Europa en door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Hier is ook het pelgrimsplaatsje El Rocio een ontdekking. Hier zijn geen geasfalteerde wegen; allemaal zandwegen! Je waant je even in een westernstadje met centraal gelegen de enorme pelgrimskerk. Tijdens Pinksteren is dit plaatsje het eindpunt van de Romerio.

Reissom € 1245,-.

 

11 -  16 september, 6-daagse vliegreis naar ‘Campanië in Italië’

Vanuit één hotel gaan we de kust van Napels ontdekken. Als stad moet je Napels zien, we maken dan ook een rondtour in deze hoofdstad van Campanië : tevens een van de weinige antieke steden van Europa die nooit helemaal is verdwenen. Er is een mooi  museum met prachtige mozaïeken en wandschilderingen uit Pompeï. Natuurlijk gaan we ook naar Pompeï zelf en het resultaat zien van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 n. Chr. Deze boosdoener zelf, de Vesuvius, zullen we ook met een bezoek ‘vereren’. Maar de mooiste tocht zal zijn de spectaculaire route langs de Amalfikust ! En het prachtige eiland Capri voor de kust is een tocht waard. Ook hier prachtige natuur en schitterende uitzichten. Een speciaal stukje Italië!

Reissom € 798,-.

 

En… van 22 oktober tot en met 7 november een vliegreis naar Zuid-Afrika

Afrika met zijn vele natuurparken waar we de Big Five zullen tegenkomen, maar Afrika heeft ook krokodillen, nijlpaarden en walvissen: we zoeken ze allemaal op. Het begin is in Durban, vervolgens maken we een tocht naar een van de mooiste berggebieden van Afrika: de Drakensbergen. De Sani Pass is inclusief de reis! In St. Lucia is het eerste N.P. het Isimangaliso wetpark en met een boottour (ook inclusief) varen we door de Lagune op zoek naar krokodillen, nijlpaarden en vele soorten watervogels. Een binnenlandse vlucht brengt ons naar het zuiden, naar Addo National Park. Via de zuidelijke Garden Route eindigen we in Kaapstad met zijn vele mogelijkheden. De indrukwekkende en afwisselende landschappen met de ruige bergen, uitgestrekte wijngaarden en het gevarieerde dierenleven maken deze reis naar Zuid-Afrika heel bijzonder!

Reissom € 2698,-. Incl. vele extra’s, ook de entreegelden.

Bij voldoende deelname worden deze reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds. Globaal zijn inbegrepen in de prijs: vlucht/vervoer, tweepersoonskamer met bad/douche en toilet en halfpension. Alle reizen met Nederlandssprekende reisbegeleiding Niet inbegrepen zijn de reis-en annuleringsverzekeringen, toeslag eenpersoonskamer, fooien en entrees.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, bgg 0416.336 713.

 

Reizen 2017 Loes Kerkhoven

22 t/m 29 mei,  8- daagse vlieg/busreis  Noord Portugal.

Wij bezoeken o.a. de wereld monumentenstad Porto, de leuke stadjes langs de gouden rivier ‘de Douro’, Costa Verde prachtig groen en vruchtbare rivierdalen, de steden Braga en Guimaraes, kustroute naar Aveiro, Alto Minho met de stadjes Viana do Corselo (kantwerk) en Caminha, Coïmbra (universiteit) en natuurlijk de porthuizen. Een afwisselend programma met natuur en cultuur en een vaartocht op de Douro.

Lijnvluchten met Tap air Portugal, rechtstreeks van Amsterdam naar Porto v.v. (vertrek Schiphol op 22 mei om 17.50 uur). **** Hotel Sao Felix bij het kustplaatsje Povoa de Varzim. Alle faciliteiten aanwezig. Ruime kamers met balkon.

Reissom: tussen € 959,- en € 795,- p.p. afhankelijk van het aantal deelneemsters. Toeslag eenpersoonskamer € 175,-.

Inbegrepen: vlucht + belastingen, ruimbagage max. 22 kg, halfpension, lokale touringcar, excursies, Nederlandssprekende SRC-reisleider, audiosysteem, infoboekje en administratiekosten. De reis wordt uitgevoerd door SRC cultuurreizen.

Aanmelden en informatie bij Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp, tel.071-589 3087, e-mail

Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp Telefoon 071 - 589 3087 e-mail