Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING OOSTERHOUT-NB
Oosterhout-NB
Welkom

Welkom op de website van afdeling Oosterhout

Afdeling Oosterhout bloeit!
In 1984 nam een aantal dames het initiatief tot oprichting van de Afdeling Oosterhout van de NVVH. Het werd een daverend succes!! Afdeling Oosterhout is al 35 jaar een bloeiende vereniging met zo’n 350 enthousiaste leden. 
Cursussen en clubs
Onze afdeling organiseert jaarlijks talloze cursussen. Ook hebben we diverse clubs gevormd, zoals bridge-, museum- en tuinclubs, een fietsclub, een bowlingclub, een creativiteitsclub en een discussiegroep.
Excursies
Als u wilt, kunt u regelmatig deelnemen aan een excursie en elk jaar, in de maand juli, kunt u mee met het jaarlijkse zomeruitje.
Themaochtenden
Wij nodigen één keer per maand iemand uit die een lezing komt geven over een bepaald onderwerp. Bovendien kunt u elkaar dan ontmoeten onder het genot van een lekker kopje koffie.

Bent u geïnteresseerd in onze afdeling, klik dan

 

35-JARIG JUBILEUM

Op 21 november 2019 bestond onze afdeling 35 jaar! Dat hebben wij feestelijk gevierd in Theater De Bussel.

Eindelijk was het zo ver, ons 35-jarig jubileumfeest in De Bussel. Over de roze loper mochten we naar binnen. Daar werden we onthaald met een kopje koffie of thee met een gebakje voorzien van het NVVH-logo. Na wat gedrang bij de zaaldeur om geregistreerd te worden en een muntje te ontvangen, kon iedereen toch een plaatsje vinden in de bijna geheel volle zaal (195 dames!).

In haar welkomstwoord vertelde Lea dat de helft van het beloofde duo Klooster en van Til wegens een hartprobleem niet kon optreden, maar dat alleen Jan van Til, ons zou gaan vermaken. En dat deed hij met verve! Begeleid op zijn gitaar zong hij de sterren van de hemel, van Edith Piaf, Bécaud, Moustaki, tot Boudewijn de Groot. Er werd zelfs meegezongen!
Tijdens de pauze werden de dames van het eerste uur in het zonnetje gezet met een bloemetje en daarna mocht Jan van Til zijn optreden vervolgen. De tijd vloog om en er moest helaas een einde aan het optreden komen, want de borrel en de hapjes stonden al klaar.
Iedereen was het er over eens, het was een zeer geslaagde middag!
                   

 

 

 

 

 

Om de Nieuwsbrief uit Amersfoort te bekijken, klikt u hier

Voor informatie over de Nederlandse Vrouwenraad klikt u hier

 


 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Koningin Wilhelminalaan 21 | Postbus 1496 | 3800 BL Amersfoort | t. 033-422 8225 | f. 033-422 8226 | m.centraalbureau@nvvh.nl