Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING KATWIJK
Katwijk
Welkom in KATWIJK

 

MEDEDELING

I.V.M. HET CORONAVIRUS IS HET VANAF HEDEN TOT EIND MAART VERBODEN BIJEENKOMSTEN TE HOUDEN WAARBIJ MEER DAN 100 MENSEN AANWEZIG ZIJN.

HIERDOOR KOMT DE ALV, GEPLAND OP DINSDAG 24 MAART A.S. TE VERVALLEN.

 

 

 

 

Vrouwennetwerk Katwijk is toegankelijk voor iedere vrouw. De vereniging kiest geen partij op levensbeschouwelijk gebied en onthoud zich van partijpolitiek.

De vereniging is opgericht in 1984. Het is een bloeiende vereniging, gezien het grote aantal trouwe leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Het Vrouwennetwerk Katwijk komt iedere 2e en 4e dinsdagmorgen tussen  9.30 uur en 11.30 uur bij elkaar in Tripodia, Hoornesplein te Katwijk. 

De ochtenden vinden plaats in de maanden van januari tot en met april en van september tot en met december.

In mei wordt een koffieochtend georganiseerd, steeds op een andere lokatie. Iedereen is, vrijblijvend, welkom.

Einde december is er een eindejaars bijeenkomst, ook in een wisselende locatie. Genietend van koffie of thee en een drankje wordt de ochtend opgeluisterd met muziek en zang.

Iedere ochtend wordt er een lezing gehouden. De onderwerpen  kunnen heel leerzaam, actueel, informatief en/of leuk zijn. Er is zo aandacht voor een brede belangstelling aan onderwerpen onder het motto "Voor elk wat wils". 

 

 

 

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Koningin Wilhelminalaan 21 | Postbus 1496 | 3800 BL Amersfoort | t. 033-422 8225 | f. 033-422 8226 | m.centraalbureau@nvvh.nl