Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING BOLSWARD
Bolsward
Nieuwsgierig naar Bolsward?

                                                                 

BENT U NIEUWSGIERIG NAAR BOLSWARD DAN BENT U WELKOM OP DEZE SITE!

Op 10 kilometer van de afsluitdijk ligt ons mooie Hanzestadje Bolsward met haar prachtige oude stadhuis uit 1614, haar fraaie oude kerken, grachtjes en herenhuizen. Het is welliswaar een oude stad maar met een jonge uitstraling. Jaarlijks worden er vele evenementen georganiseerd, o.a. Mini-Elfstedentocht op Pinksterzaterdag, Heamieldagen met een heuse Koningin (Heamiel betekent vanouds een hooimaaltijd ) en ook Bolletongserdei op de eerst donderdag in oktober is een begrip in de wijde omtrek.  Er gebeuren het hele jaar door nog veel meer activiteiten die een bezoekje aan onze stad meer dan de moeite waard maken.  Bolsward maakt deel uit van de Friese Elf Steden en heeft een bloeiend verenigingsleven, waaronder onze NVVH met haar ruim 170 leden. 
NVVH-VROUWENNETWERK is een begrip in Bolsward en dat willen we graag zo houden. Het bestuur en tal van leden proberen ieder jaar weer een programma op te stellen dat interessant is en waar onze leden ook veel plezier aan beleven.

                                                         NVVH BOLSWARD     

 

 

                                                   
     BIJ DE TIJD   ------------  IN DE TIJD      
                                                                  

                                                       daar streven we naar!

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020