Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
Wandeling met lunch 18-4-2023

Fiets- en wandeltocht       Westkapelle 18 april 2023.

Met ongeveer 20 vrolijke dames stegen  we om klokslag 10.30 uur
op onze “stalen rossen”. Om vanaf de Soute Schakel een mooie  fietstocht te maken via boerenweggetjes richting Westkapelle.  Brrrrrrrrrrrrr…. Best nog fris…. ……maaaaaaaaar het was droog, dus ons hoorde je niet klagen.:-). Bij de kreek aangekomen gingen we door een hek waar stond te lezen dat we mogelijk wel eens stieren en paarden tegen konden komen bij onze wandeling. Huh? Hoezo stieren?! Iedereen die een rode jas droeg keerde deze voor de zekerheid maar om…;-) Alle gekheid op een stokje….

De wandeling was prachtig! En de natuur daar schitterend met alle bloesem die al voorzichtig om de hoek kwamen kijken. Na de wandeling sprongen we weer op de fiets naar ons lunch restaurant “Pannen en Koeken “ in Westkapelle zelf.

Wat een verrassend gezellige locatie!! Superleuke inrichting…er zat zelfs een kledingwinkeltje bij…en je kon er oud Hollands snoep kopen .... (https://pannenenkoeken.nl/).

Het was er fenomenaal….vriendelijke bediening….eten was heerlijk en érg veel ook… je kon uit verschillende dingen kiezen met ook nog eens 2 consumpties… Kortom de moeite waard om daar te gaan eten.  Gezelligheid kent geen tijd zegt men….maar er is nu eenmaal een tijd van komen en van gaan….dus jassen weer aan en hups.. terug naar Zoutelande op de fiets waar het zonnetje nu mee reed.

Weeral een leuke buiten activiteit….waren we wel weer eens aan toe nu de koude zolang aanhoudt ….. dankjewel bestuur!

Veel zonneschijn en lentekriebels,
Margreet Pieneman.

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023