Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
 • AFDELING LOCHEM E.O.
Lochem e.o.
Coronaregels

Regels met betrekking tot uw bezoek aan de Schouwburg.

Wat wordt van u verwacht?

 1. U moet zich vooraf per mail aanmelden. U kunt daarbij duidelijk maken of u bent aangewezen op een rollator of rolstoel, dan wel anderszins problemen hebt met traplopen. Vóór in de zaal is een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Zie voor inschrijving het kader hieronder;

 2. De deuren van de Schouwburg gaan om 10.00 uur open (let op, de nieuwe aanvangstijd van de lezing is 10.30 uur). U zult helaas buiten moeten wachten tot de deuren opengaan en daarbij uiteraard ook de 1,5 m in acht moeten nemen. Als u zich hebt aangemeld is er dus een stoel voor u gereserveerd;

 3. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en de 1,5 m moet ook hier worden gehandhaafd;

 4. Voor uw binnenkomst in de Schouwburg doet u uw mondkapje om en zet dit pas weer af als u op uw stoel in de zaal hebt plaatsgenomen.

 5. In de Schouwburg zijn NVVH coronagastvrouwen aanwezig om het corona protocol te bewaken en zo een zo veilige mogelijke situatie te creëren. Zij zijn herkenbaar aan het Achterhoek mondkapje.

 6. Uw aanwezigheid wordt op de lijst met aanmeldingen door een gastvrouw afgevinkt;

 7. Het is niet mogelijk u na aanmelding door iemand anders te laten vervangen;

 8. Uw jas neemt u mee naar de Rabobanktheaterzaal; 

 9. Toiletten zijn beperkt beschikbaar. Toiletbezoek tijdens de lezing is niet mogelijk. Als u eenmaal in de zaal heeft plaatsgenomen kunt u deze slechts in noodgevallen verlaten, om er niet meer terug te keren. Wij adviseren u om thuis gebruik te maken van het toilet.

 10. In de zaal wordt u een plaats aangewezen door een medewerker van de Schouwburg;

 11. Voorafgaand aan de lezing wordt door de Schouwburg een bandje afgespeeld waarin kort de regels die van belang zijn in de zaal worden genoemd;

 12. Er zal geen pauze zijn en er wordt geen koffie geschonken;   

 13. Na afloop verlaat u de zaal weer op aanwijzing van een medewerker van de Schouwburg;

 14. Bij verkoudheid, hoesten, loopneus of benauwdheid blijft u natuurlijk thuis! Meldt u zich dan alstublieft wel af. Iemand van een eventuele wachtlijst kan dan gebruik maken van de vrijgekomen plaats.

Inschrijven: In verband met de 1,5 m afstand kan er slechts een beperkt aantal (30) leden in de zaal geplaatst worden. Omdat wij de Schouwburg een gastenlijst moeten aanleveren moeten wij u vragen zich aan te melden voor de lezingen. U kunt dat doen per mail op het mailadres:

.

U kunt zich niet eerder dan elke woensdag na een lezing inschrijven voor de lezing van twee weken later tot uiterlijk 20.00 uur de zondag die aan die lezing voorafgaat. 

A

 
KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020