Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
Algemene Ledenvergadering 23-02-23

23 februari 2023 – Rust in je hoofd!

Lezing over Access Consciousness/ Access Bars Annet Melis en Judith Meliefste-Lievense
Na de jaarvergadering verschijnen Annet en Judith ten tonele om te vertellen over hun grote passie Access Consciousness.
Voor mij een kans om de veel besproken Chat GPT (taalprogramma) eens uit te proberen. Want wij vrouwen willen immers niet achterblijven en weten wat de kleinkinderen uitspoken. Na 10 minuten speurwerk kan ik de app openen. Ik voer een hele simpele opdracht in: 'Schrijf een kort stukje over Access Consciousness voor een groep vrouwen'. Met dit als resultaat...

Access Consciousness is een unieke benadering van het veranderen van je leven. Het is een manier om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen, angst en beperkingen die je misschien ervaart in je dagelijkse leven. Door de gereedschappen van Access Consciousness te geb

ruiken, kunnen vrouwen hun bewustzijn verhogen en meer in contact komen met hun ware natuur. Het geeft je kracht om je leven te creëren zoals jij het wilt. Access Consciousness biedt ook een unieke kans om open te staan voor nieuwe perspectieven en ideeën, om te gaan staan voor je waarheid en om te creëren wat je wilt in je leven.

Door de  gereedschappen van Access Consciousness te gebruiken, kunnen vrouwen meer in verbinding staan met hun eigen magie en kunnen zij hun leven transformeren. Ik zie in gedachten al heel wat wenkbrauwen omhoog gaan, maar als ik een werkstuk moest maken wist ik  het wel.Annet en Judith vertellen eerst over Access Bars, een fysieke behandeling waar heel zachtjes een aantal punten op het hoofd aangeraakt worden. Men gaat uit van 32 punten, elk punt staat voor een levensthema. Door deze lichte aanraking wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. De effecten zijn zeer divers; meer vreugde, meer rust beter slapen, minder depressief enz. Na deze uitleg nemen Annet en Judith heel enthousiast een aantal praktische tools door. Ze zijn allen gericht op meer rust en ruimte in het hoofd en het lichaam.

Mag het met meer gemak?’ is een van de centrale vragen.

Annet en Judith geven zowel individuele behandelingen als cursussen om zelf Access Bars te kunnen toepassen. Op 2 maart en 2 april geven ze zo’n eendaagse cursus in Zoutelande.
Na de presentatie krijgen een aantal dames een korte behandeling. Wie weet waar het toe leidt…. Misschien wel tot Zen Salsa Terra.

Xandra Blankers

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023