Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING APELDOORN
Apeldoorn
Pandora

PANDORA
Zoals de meeste leden wel weten is Pandora de cabaretgroep van NVVH Vrouwennetwerk afdeling Apeldoorn. Opgericht in 1962 als toneelclub en in 1992 verder gegaan als cabaret.

In het begin speelden we voor andere NVVH afdelingen en zusterverenigingen zoals Passage, Vrouwen van Nu en Zij Actief.

Later toen we meer bekendheid kregen, kwamen daar zorginstellingen, Zonnebloem, Serviceflats enz. bij.

We mogen stellen dat we veel succes hadden en nog hebben. Het publiek is altijd zeer enthousiast. Mede daarom blijven we zolang actief.

De afgelopen jaren hebben veel verenigingen een jubileum gevierd en wij hadden de eer daar te mogen optreden. De 100 jarigen van de NVVH: Apeldoorn, Delft, Leiden.  Doetinchem 85 jaar. En heel wat jubilea van Vrouwen van NU.

We hebben nu 5 speelsters. 1 regisseuse en we worden begeleid door een accordeoniste. De pianiste heeft bedankt en een nieuwe konden we maar niet krijgen. Toen kwam Rineke op ons pad. Zij speelt accordeon en dat gaat ook prima.

Het is een fijne groep en we hebben veel plezier. Toch kunnen we wel wat aanvulling gebruiken. Lijkt het je leuk om met deze groep meiden mee te doen, kom dan gerust een kijkje nemen, wij zullen je met open armen ontvangen. Pandora oefent 1 x per week op   maandag 13.30 uur in de Groene Hoven Koninginnelaan 280.

.

Hieronder foto`s  uit de jaren 2006 t/m 2018. De laatste 8 foto`s zijn uit de jaren 80/90 vorige eeuw.

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023