Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING HOOGEVEEN
Hoogeveen
Activiteiten
 
AGENDA

April

9-15-22   Gymnastiek
20 Wandelen
21 Nepal, voettocht door de Himalaya.
   
   Kom op dames we gaan weer lopen, heerlijk bewegen en de buikspieren krijgen ook weer een beurt. Dan een leuk spel wat wij allemaal leuk vinden.
Tot slot mogen we weer op de rug liggen om goed in en uit te ademen en dat alles op gezellige muziek. We hebben een fijne groep en doe ook eens mee met ons en neem een vriendin mee. U zult merken dat het ons goed doet.
 
Kom dan op woensdagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur naar ons toe in de gymzaal aan de Vermeerstraat. Wat zouden wij dat leuk vinden.
Eerst even bellen mag ook: 0528-262958 
 
Elly Duym.  Dinsdag 21 april 20.00 uur in het H. Bavinckhuis  Nepal, Voetreis door de Himalaya 

Ursula Muller is graag dicht bij de natuur en heeft vele voettochten gemaakt. Vanavond zal zij een beeld geven van haar reis door Nepal met een prachtige diashow.  “We gaan onder begeleiding van gidsen en dragers steeds hoger en hoger richting het basiskamp van Mt. Everest. We lopen over  handel routes en krijgen ook een heel mooi beeld van de Nepalezen en hun manier van leven. En we zijn telkens weer verwonderd. Na ruim 3 weken wandelen komen we weer terug in de grote stad Kathmandu en daarna zijn we na 4 dagen weer terug in onze eigen luxewereld: thuis. Beseffende dat zij daar in het verre Nepal geen warme douche hebben”. 
 
De mensen die in Nepal geweest zijn, dragen de belevenissen nog lang met zich mee. Ik probeer dit ook mee te geven aan de bezoekers van deze adembenemende lezing over Nepal vol beelden van cultuur en natuur 
 

Wij hopen dat deze lezing door kan gaan.

Namens het bestuur,

Grietje Bottenheft 
WANDELEN OF FIETSEN 
Maandag 20 APRIL 2020  
 
Bij mooi weer gaan we maandagmiddag 20 april fietsen.  Bij opgave horen jullie wat we gaan doen.  Vertrek altijd om 13.00 uur van het Herman Bavinckhuis.  Opgave tel. 279354.  In februari is het wandelen gelukkig doorgegaan.  
 
Het weer zal toch een keer veranderen en we hopen dat alle activiteiten de komende tijd door kunnen gaan vanwege het Coronavirus! 


Bowlen 2 april 2020

Bowlen 2 april gaat niet door!
Dames, u hoort van mij wanneer er weer bowlen is!! 
 
Als het mogelijk is gaan we 7 mei bowlen van 15.00 tot 17.00 uur en daarna gaan we met elkaar eten als afsluiting van het seizoen. Maar dat hoort u nog van mij. 


AGENDA

Mei

7 Bowlen
2019 0f 26        Fietsen
    

 

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020