Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ALPHEN AAN DEN RIJN
Alphen aan den Rijn
KNGF Geleidenhonden...

         Lezing NVVH-Vrouwennetwerk
Geplaatst op 21 februari 2018 door Esther.
Woensdag 21 februari was ik als ambassadeur van KNGF Geleidehonden te gast bij NVVH-Vrouwennetwerk in Alphen aan den Rijn.
Rond 13.00 uur werden Loyd en ik hartelijk ontvangen bij de ingang van wijkcentrum Kerk en Zanen en begeleid naar de ruimte waar ik de lezing mocht geven voor een 20-tal dames van deze vereniging. Lekker op tijd, dus alle gelegenheid voor een praatje, foldermateriaal neerleggen en de gewenste bestanden op de USB stick alvast even te openen en doornemen.
De lezing startte iets na 14.00 uur en bestond uit een deel van de PowerPoint presentatie waarin de opleiding van de honden en mijn ervaringen met Loyd aan bod kwamen, gevolgd door een vragenronde. Na een pauze waarin men even kon genieten van een kop koffie of thee volgde het tweede deel waarin het vooral ging over de missie en de diverse geleidehonden van KNGF Geleidehonden. De projecten van KNGF Campus en de diverse mogelijkheden om dit doel te steunen kwamen ook aan bod. Tenslotte de bedrijfsvideo van KNGF Geleidehonden die e.e.a. nog eens mooi samen vatte.
De tijd was omgevlogen, er was nog wat ruimte voor vragen waarna ik de lezing kon afsluiten met de hartelijke dank voor de ontvangst en aandacht voor KNGF Geleidehonden. Van de contactpersoon, mevr. Leeuwenburg, ontvingen Loyd en ik een overheerlijke attentie, bonbons en koekjes, voor de duidelijkheid, de bonbons waren voor mij!
Loyd had zich, zoals altijd, gedragen als een perfecte (geleide)hond en liet alle aandacht rustig over zich heen komen. Een beter visitekaartje kan je niet afgeven.
De tafel met foldermateriaal en leuke hebbedingetjes werd goed bezocht en ook de donatiebox kreeg aandacht. Hartelijk dank voor de bijdragen!
In afwachting van mijn vervoer huiswaarts met enkele dames onder het genot van een wijntje nog even gezellig na gepraat.
Weer een heel leuke ervaring opgedaan, wat is dit toch prachtig om te doen!

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023