Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING LEIDEN
Leiden
Welkom in Leiden

       

 

HARTELIJK WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE AFDELING LEIDEN

De afdeling Leiden is opgericht in 1917. We vierden in 2017 uitbundig ons 100 jarig bestaan met als hoogtepunt een vaartocht over de Kaag naar Avifauna voor een feestelijke lunch en een cabaret..

Onze afdeling bruist, ook na meer dan100 jaar, van de activiteiten. Wat kan men anders verwachten van een afdeling die gevestigd  is in een stad die zich profileert als de “Stad van ontdekkingen”, met o.a. zijn vele musea en het Biosience Park, het grootste life sciences kenniscluster in Nederland. De sfeer van de Gouden Eeuw hangt nog steeds in de historische binnenstad met al zijn grachten en steegjes. In Leiden hebben beroemde schilders gewoond en gewerkt zoals Rembrandt van Rijn en Gerard Dou, zij zouden nu nog in onze binnenstad de weg kunnen vinden. Zij zouden daar nu rondlopen tussen o.a. studenten, wetenschappers, toeristen  en ….. leden van Leidse afdeling van NVVH/VROUWENNETWERK,die op weg zijn naar musea, bijeenkomsten in de ‘Beatrix’; lunches in de binnenstad etc.

De afdeling Leiden organiseert tal van activiteiten zoals lezingen, thema- koffieochtenden, excursies en cursussen. Ook heeft onze afdeling een groot aantal clubs, zoals bv. een boekenclub, bowlingclub en fietsclub (zie bestuur/clubs). Verder worden er naast de reizen die vanuit het bureau van NVVH/VROUWENNETWERK geïnitieerd worden, vanuit de regio, jaarlijks buitenlandse reizen georganiseerd.

Voor iedere vrouw is er daarom zeker een activiteit die voor haar interessant is.

Tenzij anders vermeldt vinden alle activiteiten plaats in het pand van Speeltuinvereniging ‘de Beatrix’, gelegen aan de Schubertlaan t/o huisnummer 66,Leiden Zuid-West. Bussen Arriva: 4 ( uitstappen Brahmslaan), 5 en 3 ( uitstappen Bizetpad).

Bent u geïnteresseerd in  nieuwe contacten in uw eigen woonomgeving, denk er dan eens over na om u aan te sluiten bij onze vereniging. Wilt u vrijblijvend één van onze bijeenkomsten bezoeken of meer inlichtingen. Bel: Lia van der Laan 071 – 5312707 of stuur een mail naar lia.vd.laan@casema.nl. 

Mogen we u ook begroeten ?

HET BESTUUR

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020