Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING PIJNACKER/NOOTDORP
Pijnacker/Nootdorp
VERSLAG EN FOTO'S KERSTVIERING OP 15 DECEMBER 2022

Verslag Kerstvierung op 15 december 2022

En ja hoor: eindelijk weer een "ouderwetse" kerstviering. Dat hadden we allemaal reusachtig gemist door de corona-periode. Op donderdag 15e december kwamen ongeveer 44 leden bij elkaar. Velen hadden weer iets voor het buffet gemaakt en het zag er allemaal wel heel erg lekker uit. Bij binnenkomst kreeg iedereen een kop koffie of thee geserveerd met krentenbrood.
Toen iedereen binnen was heeft onze voorzitter Irma ons een gezellige middag gewenst en
vertelde dat het hoofdbestuur de sponsor was van deze middag. Het NVVH-Vrouwen-netwerk bestaat 110 jaar en dat moest gevierd worden. Dus gratis voor iedereen! Voor de drankjes kreeg eenieder 2 consumptiebonnen.
Nadat de troubadour Hans van Gorp was geïntroduceerd kon de middag beginnen! Hij zong met begeleiding van zijn gitaar diverse bekende melodieën, maar had de teksten aangepast aan zijn levensloop. We mochten meezingen en dat gebeurde dan ook. In de pauze verzamelde de heer Hans van Gorp bij iedereen wat liedjes, die hij dan ook na de pauze ging zingen. Ook weer meedoen! In die tussentijd had men wel wat trek gekregen en kon men bij het buffet terecht voor lekkere hapjes, quiches, gevulde rolletjes, kaasjes, opgemaakte eieren, zalmsalade enz.
Zie bijgaande foto’s. Al met al een zeer geslaagde kerstviering en hopelijk kan dat in 2023 weer plaatsvinden. Iedereen werd bedankt voor de bijdrage en men ging met een goed gevoel weer huiswaarts.
Er moet wel even vermeld worden dat de straten inmiddels spiegelglad waren geworden door de ijzel en nog enige dagen heeft aangehouden. Maar iedereen is behouden thuis gekomen.

Dorie Deenik        

1X KLIKKEN EN DE FOTO VERSCHIJNT.

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023