Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  Overzicht
 
Agenda

 

Het seizoen 2021-2022 is begonnen met een bijeenkomst in de Schakel. Eindelijk konden we weer bij elkaar komen, wel op 1,5 meter. Bij de foto's een impressie van de gezellige bijeenkomst. Mevrouw Hillie Harms vertelde twee mooie verhalen met een geweldige zwier. Je kon wel zien dat zij actrice is. Momenteel doet ze mee aan een film over Grutte pier.

 

 

 

Wegens Corona zijn voorlopig de bijeenkomsten, excursies en onze maandelijks koffiedrinken afgelast tot nader berichtgeving!

Gelukkig konden we op 19 april ons 75-jarig jubileum vieren. In herberg Foestrum te Westergeest kwamen we om 14.00 uur bij elkaar. Onder het genot van koffie/thee en koek vertelde onze voorzitster Alie Lammerts-Kloosterman over de geschiedenis van onze afdeling. De heer Bearn Bilker vertelde boeiend over het leven van koningin Emma en haar betekenis voor het koninkrijk. Hierna hebben we met een drankje heerlijk in de zon kunnen zitten en tot slot was er een warm en koudbuffet. Dit was een mooie viering van ons albasten jubileum.

 

 

 

 

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023