Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING OOSTERHOUT-NB
Oosterhout-NB
Welkom

Welkom op de website van afdeling Oosterhout

Afdeling Oosterhout bloeit!
In 1984 nam een aantal dames het initiatief tot oprichting van de Afdeling Oosterhout van de NVVH. Het werd een daverend succes!! Afdeling Oosterhout is al ruim 30 jaar een bloeiende vereniging met zo’n 350 enthousiaste leden.
Cursussen en clubs
Onze afdeling organiseert jaarlijks talloze cursussen. Ook hebben we diverse clubs gevormd, zoals bridge-, museum- en tuinclubs, een fietsclub, een bowlingclub, een creativiteitsclub en een discussiegroep.
Excursies
Als u wilt, kunt u regelmatig deelnemen aan een excursie en elk jaar, in de maand juli, kunt u mee met het jaarlijkse zomeruitje.
Themaochtenden
Wij nodigen één keer per maand iemand uit die een lezing komt geven over een bepaald onderwerp. Bovendien kunt u elkaar dan ontmoeten onder het genot van een lekker kopje koffie.

Bent u geïnteresseerd in onze afdeling, klik dan

                               

Voorwoord van de voorzitter

In deze nieuwsbrief vindt u de aankondigingen voor onze Kerst- en Nieuwjaarsvieringen.

Als u zich heeft opgegeven voor deze vieringen en u bent toch verhinderd, ontvangen wij heel graag een afmelding van u. Vorig jaar hebben zich namelijk 185 dames opgegeven voor de Nieuwjaarsviering en er kwamen er maar 145. Wij kochten hapjes in voor 185 personen. Wij willen liever geen onnodige uitgaven doen!

We zijn benaderd door de Oosterhoutse vereniging Vrouwen voor Elkaar. Zij hebben een tekort aan ‘taalmaatjes’. Er staan bij hun nogal wat dames op de wachtlijst om de Nederlandse taal te leren.

In principe geven wij buitenstaanders geen toestemming om een oproep te doen in onze Nieuwsbrief. Omdat wij als vereniging educatie hoog in het vaandel hebben staan, heeft het bestuur besloten hierop voor een keer een uitzondering te maken. Hopelijk kunnen enkelen van jullie een steentje bijdragen.

Heel af en toe krijgt het bestuur of een van onze vrijwilligers negatieve kritiek. Dat is niet leuk. Daarom onderstaande spreuk:

‘De enige manier om kritiek te voorkomen is niets te doen, niets te zeggen en niemand te zijn’.

Lea Gorisse                                                                 

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de Nieuwsbrief uit Amersfoort te bekijken, klikt u hier

Voor informatie over de Nederlandse Vrouwenraad klikt u hier

Voor informatie over de Provinciale Vrouwenraad klikt u hier