Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
NVVH-Vrouwennetwerk Zoutelande
    

                           

De afdeling  van NVVH- Vrouwennetwerk  Zoutelande is een hele actieve vereniging. Ons bestuur bestaat uit  7 vrouwen die één keer per maand vergaderen  en twee maal per maand een bijéénkomst onganiseren.  Die kan bestaan uit een lezing, een excursie, wandeling met koffie drinken  of fietstocht, een workshop enz. Wij zijn een gezellige afdeling waar leuke, ontspannende activiteiten op de agenda staan. We bezoeken onder andere ook theater, shows en musea. De lezingen zijn altijd heel leuk en leerzaam over gevarieerde onderwerpen.
Deze worden gehouden in het gemeenschapshuis “De Soute Schakel", Westkapelseweg 24, 4374 BB Zoutelande. s' morgens om 9.30 uur of s' middag om 13.30 uur. Tenzij anders word vermeld in ons maandblad of op de website.
In de maanden juni t/m augustus hebben we vakantie, dus worden er geen activiteiten georganiseerd.
Momenteel zijn er per 1  juni 2018  103 vrouwen lid van onze vereniging en wij vinden het altijd weer  fijn om nieuwe leden te verwelkomen. Alle dames uit Zoutelande en omgeving zijn van harte welkom. Wij hebben ook leden uit Biggekerke, Meliskerke, Koudekerke en Middelburg en Vlissingen. Onze afdeling heeft voor de liefhebbers ook een museumclub en voor de sportievelingen hebben we een wandelclub.
Het  NVVH-Vrouwennetwerk lidmaatschap  bedraagt € 43,00 per jaar  

 

 

 

Adverteerders bedankt

Want zonder uw bijdrage konden wij als vereniging niet zo veel leuke dingen doen.

Lees meer......

 

Adverteerders bedankt

Want zonder uw bijdrage konden wij als vereniging niet zo veel leuke dingen doen.

Lees meer......