Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING HOOGVLIET
Hoogvliet
WELKOM

Het Koninklijk NVVH - Vrouwennetwerk  Rotterdam Hoogvliet  heet u       


                                                        

 De afdeling Hoogvliet is op 23 november 1959 opgericht. 

Op 31 december 2018 telde onze afdeling 55 leden. 

Het NVVH - Vrouwennetwerk behartigt de belangen van vrouwen in de maatschappij. De Vereniging is toegankelijk voor alle vrouwen ongeacht levensbeschouwing en onthoudt zich van partijpolitiek. Dit beleid wordt uitgevoerd door het Centraal Bureau in Amersfoort.

Onze afdeling heeft vooral educatieve en gezellige bijeenkomsten.

Voor het jaar 2019 bedraagt de contributie € 53,00. Dit bedrag wordt aangepast voor leden die in de loop van het jaar instappen.

De bijeenkomsten worden van september t/m mei gehouden in zaal Wings van gebouw 'De Flamingo' aan de Lengweg 150, te Rotterdam Hoogvliet, op de tweede en vierde woensdagmorgen van de maand. Aanvang: 10.00 uur.

Op de derde woensdag van deze maanden is een excursie gepland. Dit kan een bezoek aan een museum zijn, een fabriek, een historisch gebouw, of een stadswandeling, een bustocht e.d.

In een maand met vijf weken worden de vijfde woensdag rondleidingen met een Gids van het Gilde georganiseerd in Rotterdam en omgeving.

De eerste woensdag van de maand gaan we gezellig koffie/thee drinken in het Tramhuis in Hoogvliet, aanvang: 10.30 uur.

Eenmaal per jaar wordt een dagtocht met een bus gepland.

                   

 Tijdens de zomermaanden worden fietstochten  en wandelingen georganiseerd.

 

Aan al deze activiteiten wordt door een groot aantal leden deelgenomen.

De afdeling Rotterdam Hoogvliet wil graag meer leden verwelkomen. Ook hoopt het bestuur dat geïnteresseerden een kijkje willen nemen tijdens één van onze bijeenkomsten in De Flamingo en ter introductie deelnemen aan een van de activiteiten. Dit is geheel vrijblijvend.

 

Voor meer inlichtingen en aanmelding als lid van de afdeling Rotterdam Hoogvliet kunt u contact opnemen met het secretariaat. Daar kunt u ook een (gratis) exemplaar van ons maandblad/ informatieboekje aanvragen:

tel. 010 - 438 37 20
e-mail:  secr-hoogvliet@nvvh.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur