Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
NVVH-Vrouwennetwerk Zoutelande

   

Adverteerders bedankt

Want zonder uw bijdrage konden wij als vereniging niet zo veel leuke dingen doen.

Lees meer......

 

             

De afdeling  van NVVH- Vrouwennetwerk  Zoutelande is een hele actieve vereniging. Ons bestuur bestaat uit  7 vrouwen die één keer per maand vergaderen  en twee maal per maand een bijéénkomst onganiseren.  Die kan bestaan uit een lezing, een excursie, wandeling met koffie drinken  of fietstocht, een workshop enz. Wij zijn een gezellige afdeling waar leuke, ontspannende activiteiten op de agenda staan. We bezoeken onder andere ook theater, shows en musea. De lezingen zijn altijd heel leuk en leerzaam over gevarieerde onderwerpen.
Deze worden gehouden in het gemeenschapshuis “De Soute Schakel", Westkapelseweg 24, 4374 BB Zoutelande. s' morgens om 9.30 uur of s' middag om 13.30 uur. Tenzij anders word vermeldt in ons maandblad of op de website.

In de maanden juni t/m augustus hebben we vakantie, dus worden er geen activiteiten georganiseerd. Het maandbericht van mei is het laatste maandbericht voor de zomervakantie. In september komt weer pas het volgende nummer uit.

Momenteel zijn er 100 vrouwen lid van onze vereniging en wij vinden het altijd weer  fijn om nieuwe leden te verwelkomen. Alle dames uit Zoutelande en omgeving zijn van harte welkom. Wij hebben ook leden uit Biggekerke, Meliskerke, Koudekerke en Middelburg en Vlissingen. Onze afdeling heeft voor de liefhebbers ook een museumclub en voor de sportievelingen hebben we een wandelclub.Ook komt er binnenkort een leesclub bij.


Het  Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk lidmaatschap  bedraagt € 43,00 per jaar.