Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING FRANEKER
Franeker
Extra informatie 1

De afdeling Franeker van NVVH-Vrouwennetwerk is opgericht in 1985. Wij zijn een bloeiende afdeling, al loopt het aantal leden langzaamaan iets terug. Onze hoop is nog steeds gevestigd op die dames die geinteresseerd zijn in maatschappelijke onderwerpen en brede interesses hebben. Wij nodigen voor elke bijeenkomst een spreker uit en zorgen daarbij voor een gevarieerd aanbod. Die bijeenkomsten vinden elke maand plaats in Franeker en de locatie is wisselend: GRAND CAFÉ DE DOELEN of SJAERDEMASTATE.

 

Onze afdeling biedt niet alleen de mogelijkheid tot het bijwonen van de gezellige bijeenkomsten met een lezing, diavoorstelling, film of muziekuitvoering. Er zijn ook tal van andere activiteiten mogelijk. Zo zijn er de fietsmiddagen die in het voorjaar en de zomer gehouden worden. De mogelijkheid om met een groep dames op excursie te gaan of een expositie te bezoeken. Ook theaterbezoek staat op ons programma net als bowlen of het volgen van een  cursus.

Mocht Uw belangstelling gewekt zijn, dan bent U van harte welkom op onze bijeenkomsten. U mag twee keer als gast aanwezig zijn voor U besluit lid te worden van onze vereniging. De bijeenkomsten worden, met de locatie en het onderwerp van de middag, in de plaatselijke huis-aan-huis bladen vermeld.

Voor verdere informatie kunt U natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze bestuursleden.