Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
3. Reisje Dordrecht Varen over de Linge 23-5-2019

Het is gelukt! Iedereen was keurig op tijd in de bus en we vertrokken dan ook om 15.33 uur naar onze volgende bestemming …Leerdam. Inmiddels was de temperatuur gestegen naar 27 graden!! De weergoden waren ons zeker goed gestemd….wat een geweldig mooi weer.
Matthea vervolgde de weg …..met voor ons een zeer aantrekkelijke toeristische route … heel veel smalle wegen met aan weerskanten waterpartijen, prachtige voor die streek authentieke huizen….en veel dieren (zwanen en ganzen vooral) met jongen…wat een feest was om te zien. We reden door plaatsen met namen zoals “Molenaarsgraaf” en “Ottoland”.
We kwamen keurig op tijd aan bij onze boot op de Linge.

Na een prachtige boottocht over de Linge en voldaan van al het lekkere eten is het alweer 19.00 uur als we onze terugreis inzetten. Ook nu konden we behoorlijk goed doorrijden in het verkeer. Als je dacht dat onze dames stil en vermoeid in slaap zouden dutten, is dat een verkeerde gedachte…want tot het eind toe was het een vrolijk gebrabbel in de bus…..maar wat had je anders verwacht met zoveel gezellige en vrolijke dames . De reis werd georganiseerd door twee fantastische dames te weten….Jopie Lievense en Christina van Mourick. Helaas kon Christina van Mourick als mede reisleidster vanwege haar zieke man niet aanwezig zijn….wat wij allen ten zeerste betreuren. We wensen haar en haar man van harte beterschap!

Lieve Jopie….ik mag wel zeggen namens alle dames …heel erg bedankt voor deze geweldige dag!!!     …..volgend jaar weer???   

Veel aardigheid,
Margreet Pieneman