Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING APELDOORN
Apeldoorn
Pandora

PANDORA
De vakantie is weer ten einde en Pandora maakt zich weer op voor een nieuw seizoen.

Gestart wordt met een kletsmiddag. Heerlijk bijkletsen, want we hebben elkaar drie maanden niet gezien. Onder het genot van koffie/thee met gebak en later een drankje met de nodige hapjes. Als afsluiting een etentje. Super mooi weer, dus een heerlijk buitengebeuren.

Nu weer aan de slag. Tot het eind van het jaar staan er nog 8 optredens op het programma. Dus er moet gewerkt worden, maar dat doen we met veel plezier.

Sinds maart is Wilma Hertsenberg bij de groep. In juli is zij gestopt met werken en kan zich nu volledig inzetten voor Pandora. Ook Lara vd Hoof wilde graag bij Pandora komen spelen. Haar hebben we nog niet ontmoet dat gebeurt op 11 september. En dan is de spelersgroep weer compleet.

We hebben nog één belangrijke vacature. Een pianiste is heel hard nodig. Het lukt ons maar niet daar een oplossing voor te vinden.  Wij vragen dan ook aan de leden van de NVVH om ons uit de nood te helpen. Speelt u piano of kent u familie, vrienden of bekenden die piano spelen en ons misschien wel willen begeleiden laat het ons dan weten, want zonder deze begeleiding is spelen niet meer mogelijk, dus help ons!! en bel 055-3661783.     L.M

PANDORA
Zoals de meeste leden wel weten is Pandora de cabaretgroep van NVVH Vrouwennetwerk afdeling Apeldoorn. Opgericht in 1962 als toneelclub en in 1992 verder gegaan als cabaret.

In het begin speelden we voor andere NVVH afdelingen en zusterverenigingen zoals Passage, Vrouwen van Nu en Zij Actief.

Later toen we meer bekendheid kregen, kwamen daar zorginstellingen, Zonnebloem, Serviceflats enz. bij.

We mogen stellen dat we veel succes hadden en nog hebben. Het publiek is altijd zeer enthousiast. Mede daarom blijven we zolang actief.

De afgelopen jaren hebben veel verenigingen een jubileum gevierd en wij hadden de eer daar te mogen optreden. De 100 jarigen van de NVVH: Apeldoorn, Delft, Leiden.  Doetinchem 85 jaar. En heel wat jubilea van Vrouwen van NU.

We zijn nu met 10 leden; 7 spelers, 1 regisseur en 2 pianistes. Het is een fijne groep en we hebben veel plezier. Toch kunnen we wel wat aanvulling gebruiken. Lijkt het je leuk om met deze groep meiden mee te doen, kom dan gerust een kijkje nemen, wij zullen je met open armen ontvangen. Pandora  oefent 1 x per week op  woensdagavond vanaf 19.30 uur in Het Bolwerk Ravelijn 55 7325 NT Apeldoorn.