Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING HOOGEVEEN
Hoogeveen
Activiteiten
 
AGENDA
 
November
6-13-20-27 Gymnastiek
7 Bowlen
14 Museumclub
18 Wandelen
21 Jungletocht door het Amazone GebiedGymnastiek

Kom op dames we gaan weer lopen, heerlijk bewegen en de buikspieren krijgen ook weer een beurt. Dan een leuk spel wat wij allemaal leuk vinden.
Tot slot mogen we weer op de rug liggen om goed in en uit te ademen en dat alles op gezellige muziek. We hebben een fijne groep en doe ook eens mee met ons en neem een vriendin mee. U zult merken dat het ons goed doet.
 
Kom dan op woensdagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur naar ons toe in de gymzaal aan de Vermeerstraat. Wat zouden wij dat leuk vinden.
Eerst even bellen mag ook: 0528-262958 
 
Elly Duym. 


WANDELEN 18 November.

Ik hoop dat het wandelen door kan gaan vanwege het weer, want dit zit ons wel eens tegen en dat de meeste dames weer mee gaan met wandelen. Enkele dames hebben klachten, waaronder ik zelf en kunnen niet mee. Laten we contact houden met elkaar en overleggen om dan b.v. toch ergens een kopje koffie te gaan drinken!
Dames ik reken op jullie!
Tel. 279354 
Museumclub

Wij als commissie besloten toch om een museumbezoek te plannen in november. Wij gaan dan naar Amsterdam en bezoeken op donderdag 14 november de Hermitage waar de tentoonstelling "Russische Kroonjuwelen" te zien is.
‘s Middags gaan we naar Galerie 238 Brouwersgracht waar een tentoonstelling is "Van Theaterkostuum tot Kunstobject ".
Wij hopen dat we met elkaar een gezellige dag hebben.
Vertrek Hoogeveen om 9.05 uur. Opgave voor 10 NOVEMBER

Femmy van Herksen mail:bvanherksen@ziggo.nl
Clari Scholten            mail: scholten2@t-mobilethuis.nl
Donderdag 21 november 20.00 uur

Arnold Pilon met een lezing over zijn jungletocht door het Amazone-regenwoud in het Herman Bavinckhuis We starten deze leerzame en spannende natuurlezing in Lima (Peru) met een bijzonder verhaal. De natuurparken Tambopata, Pilon Lajas en Madidi worden bezocht en vele jungletochten, ook nachtelijke, worden ondernomen onder leiding van de uitstekende jungle-gids Julio.
In meeslepende verhalen neemt spreker het publiek aan de hand het topisch regenwoud in, zodat iedereen bij wijze van spreken zwetend en uitgedroogd de pauze haalt. Dagen heeft spreker gelopen met een rugzak vol water, een kapmes en een fototoestel.
Elke dag is er weer wat bijzonders te zien.
Arnold Pilon is in 2012 al een keer bij ons geweest met zijn lezing over Bhutan, het land van de Donderdraak. We hebben toen genoten van een leerzame en boeiende avond.
Dus kom ook nu kijken en luisteren! 

Namens het Bestuur
Grietje Bottenheft
VOORAANKONDIGING

Donderdag 19 december houden wij weer onze Kerstviering.

Dit jaar op een ander tijdstip, namelijk met een Kerstbrunch in Paviljoen Nijstad om 11.30 uur. Tijdens de Kerstbrunch zal Columba van Geldorp optreden met harp, gitaar en een kerstverhaal.
In het volgende maandbericht geven we informatie over het complete programma inclusief de kosten. 


Namens het bestuur, Grietje Bottenheft 


AGENDA

December

4-11-18 Gymnastiek
5 Bowlen
16 Wandelen
19 Kerstbrunch Paviljoen Nijstad