Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING KATWIJK
Katwijk
Agenda en link poster modeshow

Poster modeshow, 25 september

 

 

Programma 1e helft 2019

10 september Daphne Meijer: Verliefd, verloofd, getrouwd, gevlucht. Daphne schrijft en vertelt over haar turbulente leven, een desillusie over de liefde en hoe zij ontkwam met haar kind. Haar boek is te koop.
24 september De NVVE, de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie.  Het klinkt als een zwaar onderwerp, dat is het natuurlijk ook, maar wel een onderwerp waar we regelmatig mee geconfronteerd worden via de media. En ook wel een onderwerp waarbij we allemaal zo onze eigen vragen hebben. Wat kunt u bijvoorbeeld zelf regelen. Hoe zorgvuldig doet de NVVE hun werk. Daarover zal verteld worden.
8 oktober Dhr. Bark heeft een Winkel van Sinkel.  Hij vertelt niet alleen over hoe dat vroeger was maar brengt een hele winkel mee! Het zal het feest der herkenning worden.
22 oktober Dhr. Leysen, afkomstig uit de onderwijswereld zal o.a. spreken over het onderwijs voor 1800, de schoolstrijd, de ontwikkelingen en  verschillen in het onderwijs, toen en nu. Als u zelf nog oude schoolspullen heeft kunt u die meenemen.
12 november 12 nov   Josja Zwaan, o.a. bekend van het boek Parnassia, heeft op verzoek van de ouders een boek geschreven over Emma: "Emma wil leven". Een tiener die uiteindelijk aan anorexia is overleden. Van dit indringende verhaal wordt ook een toneelstuk gemaakt. Het boek is te koop
26 november Dhr. Habermehl  komt een lezing houden over Genealogie. Met andere woorden: Van wie ben jij er één? Zelf zegt hij, een hobby om nooit aan te beginnen. Als je in je verleden duikt kom je er kennelijk niet meer van los.
10 december Dhr. de Bruijn, directeur van de Theaterhangaar is te gast. Naar aanleiding van Katwijk en Oranje waar wij te gast waren, kwam het verhaal van Soldaat van Oranje weer boven. Dhr. de Bruijn vertelt over zijn werk, hoe het gaat met dit bijzondere theater.

 

Programma 1e helft 2020

14 januari Een korte lezing over War Child. Ineke Ouwehand, vrijwilliger voor deze stichting, vertelt over het werk wat zij doen en haar taak daarbij. Na de lezing is er de Nieuwjaarsbijeenkomst. Tijd om iedereen weer te spreken en te toosten op het Nieuwe verenigingsjaar!