Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING KATWIJK
Katwijk
Agenda en link poster modeshow

Poster modeshow, 25 september

 

 

Programma 1e helft 2019

     
9 april Mw. Lenny Zuijderduijn komt een lezing houden over Kind- en Jeugdtherapie. De insteek van haar praktijk is bijv. waarom vertoont een kind (tijdelijk) een ander gedrag. Wat kun je zien, wat valt op. Wat kunnen we daarmee zonder meteen een etiket op het kind te plakken. Zonder meteen een hele sessie in te gaan bij een psycholoog o.i.d. (Kosten € 170,--)
23 april Mw. Gorter heeft een hoedenmuseum: "Zet 'm op". Al ruim 20 jaar verzamelt zij hoeden en alles wat daarbij hoort. Ook volgt zij de opleiding voor Modiste, hoedenmaakster. Het museum komt nu naar ons toe. Mw. Gorter vertelt over de hoeden, maar zij brengt ook heel veel hoeden mee die u ook kunt passen. Een mooi einde aan dit seizoen en een inspiratiebron voor de zonnehoed misschien? 
     

 

Programma 2e helft 2019

10 september Mw. Meyer, zij is peuterjuf en schreef in 2014 het boek " Papa is paars en mama is groen". Tijdens een vakantie in Thailand leerde zij haar echtgenoot kennen en vertrok naar Australië. Het leek het perfecte leven. Dat bleek echter heel anders te zijn. Uiteindelijk besloot ze om met haar baby te vluchten terug naar Nederland. Haar ervaringen heeft zij opgeschreven: "Verliefd, verloofd, getrouwd, gevlucht!". In eerste instantie voor zich zelf om alles op een rijtje te krijgen. Daarnaast wilde zij antwoord krijgen en geven op de vraag hoe je in een dergelijk situatie terecht kunt komen. Haar boek zal er ook zijn.