Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING KATWIJK
Katwijk
Clubs

 

Wandelclub

Wandelingen 1e helft 2019

organisators Janny van der Plas en Hannie Broekhoff

   
   
   
5 maart Kasteel en Ruinewandeling te Warmond. 09.00 uur vertrek vanaf het parkeerterrein bij de Ichtuskerk. We gaan koffie drinken bij van der Valk te Sassenheim
2 april Wandeling in de Horsten te Wassenaar. Om 09.00 uur vertrekken we vanaf het parkeerterrein bij de Ichtuskerk. We gaan koffiedrinken bij tuincentrum "De Bosrand"
7 mei Stadswandeling. Deze keer willen we een dagje naar Breda. Hannie maakt weer een leuke indeling van de dag en we vertrekken om 09.00 uur vanaf Centraal Station Leiden. Verzamelen bij de kaartautomaten aan de stadskant. T.z.t. volgt het schema van de dag.
4 juni We vertrekken om 09.00 uur vanaf de Scouting aan de Cantineweg voor een Panboswandeling. Als iedereen weer wat lekkers en drinken meeneemt, kunnen we onderweg weer eens picknicken.... gezellig.
2 juli  Duinrooswandeling te Katwijk. Om 09.00 uur verzamelen bij het Toppunt tegenover het parkeerterrein van tennispark "Zee en Duin" , Sportlaan 1. We gaan koffie drinken op het tennispark
6 augustus Wandeling Nieuw Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Om 09.00 uur vertrekken we vanaf het parkeerterrein bij de Ichtuskerk. Parkeren aan de Gooweg 36, bordje ZH Landschap. We gaan koffie drinken in restaurant"De Duinrand"  
   

 

Leesclub

organisator mw.  van Maanen

Lezingen 1e helft 2019

   
   
21 maart We bespreken met elkaar verschillende gedichten. De gedichtenbundel wordt samengesteld door José Klaasesz

 

 

 

 

 

Museumclub

organisators Ingrid van der Meulen en Paulien van Paridon

Museumbezoek 1e helft 2019
   
21 mei Enggelenadvaardersmuseum, Bosweg Noordwijk

 

Uit eten 2019

organisator Janny Zuijderduijn

   
9 april Dineren bij de KTS te Voorhout
14 mei Laatste koffieochtend bij "De Rederij"te Katwijk