Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING PIJNACKER/NOOTDORP
Pijnacker/Nootdorp
VAN DE BESTUURSTAFEL
LIEVE LEDEN

   We gaan zo zachtjes aan richting herfst en winter. Ik vind dit zelf \ een fijn jaargetijde, lekker binnen bij de warme kachel en een leuk programma van uw NVVH. Wij hebben op maandagmiddag 21 oktober een workshop gehad bij Kera Byoux. Ditmaal geen sieraden maken maar een 3 dimensionaal schilderijtje . Op maandag 11 november krijgen we een bijzondere lezing over de geschiedenis van huis Honselaarsdijk. En op vrijdag 15 november gaan we met openbaar vervoer naar Delft (of de fiets), museum Prinsenhof met en bijzondere tentoonstelling.

   En als afsluiting van 2019 een kerstviering op donderdag 19 december met een bijzondere voordracht. Een vol en kunstzinnig programma. Ik hoop dat er heel veel leden komen.

   En dan gaan we naar 2020 het jaar dat we 60 jaar bestaan. Heel graag had het bestuur een feestcommissie aangesteld om alles te regelen. Wie wil zich hiervoor beschikbaar stellen? Heel graag een telefoontje of mailtje aan Mia of mij.                                    

Irma Koot, voorzitter                   

Informatie: Onze regio bestaat uit 7 afdelingen, Delft, Den Haag, Maassluis/Maasland, Westland, Hoogvliet, Puttershoek en Pijnacker/Nootdorp. 

Onze nieuwe secretaris:  Mia Scheepmaker

 E-mail adres: ascheepm@planet.nl