Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING DRACHTEN
Drachten
Agenda actueel

Mits anders vermeld, worden de bijeenkomsten gehouden in de Holdert aan het Van Knobelsdorfplein.
      

LEZINGEN

Woensdag,18 september 2019, koffiemorgen 9.30 uur.

Wytze en Joan van der Land maakten met hun camper een reis vanuit Nederland via Iran, Centraal Azie, Mongolie en China naar Singapore. Met deze reis sponsorden ze een schoolproject voor kinderen uit de havenbuurt Tandjong Priok in Jakarta. Over hun belevenissen tijdens deze reis komen ze ons vertellen.

 

Woensdag 9 oktober 2019, koffiemorgen 9.30 uur.

Drachten aan het spoor. Er wordt al heel lang over gesproken. De Zuiderzeelijn en nu opnieuw de Lelylijn, zou het er ooit van komen? Ooit lag Drachten wel aan het spoor. Peter Terpstra en Jan van Zinderen van Smelne's Erfskip houden een lezing over "De laatste tram naar Drachten".

 

Dinsdag 29 oktober 2019, theemiddag 14.00 uur.

"Ontspullen nu en later". We hebben er allemaal mee te maken in deze fase van ons leven. Wat hebben we in de loop van ons leven allemaal in onze huizen binnengehaald of is ongemerkt binnen geslopen. Wat betekenen deze spullen nog voor ons? Lies Mulder en Leni van Noord, beiden professioneel organizer gaan ons hier meer over vertellen en inactief met ons aan de slag. Wilt u iets wat dierbaar voor u is en in uw handtas past meenmen naar deze bijeenkomst?

 

Woensdag 20 november 2019, koffiemorgen 9.30 uur.

Buitengewone ledenvergadering.

Het bestuur stelt voor de vereniging Koninklijke NVVH/Vrouwennetwerk, afdeling Drachten per 1 januari 2020 op te heffen wegens gebrek aan bestuursleden. De agenda volgt t.z.t.

 

Donderdag, 12 december 2019.

Dit wordt dan echt onze laatste bijeenkomst. We willen op een bijzondere manier afscheid van elkaar nemen. We doen dat met een buffet in ons aller Lawei, waar we zoveel jaren onze bijeenkomsten hebben gehouden.

Nadere informatie over tijd en kosten volgt later. Natuurlijk rekenen we op een hele grote opkomst. Vervoer valt t regelen.