Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

 

Reizen 2018

Een 16-daagse vliegreis naar Suriname.  Vertrek 17 oktober
Dit land heeft zoveel te bieden!  Alleen al Paramaribo  als grootste en enige echte stad van Suriname  heeft al vele attracties!  Maar het is ook een unieke belevenis om de noordkust te ontdekken: uitgestrekte rijstvelden, koffie- cocos – en katoenplantages, vissersdorpen, mangrovebossen en het natuurgebied Bigi Pan.  Ook maken we een fietstocht  langs oude plantages etc. Een dagje wellness  wordt een verwendag.  Verder  in het zuiden  vinden we  indrukwekkende natuur en authentieke culturen.  We over- nachten in  hotels ,  in lodges  in  het tropisch regenwoud, in een jungle resort en  in het oerwoud. In het binnenland ontmoeten we de Marrons en we hebben verschillende vormen van vervoer!  Een reis met luxe, avontuur, cultuur, flora, fauna en historie!
Reissom incl vlucht  Amsterdam-Paramaribo v.v. verblijf met lunches en/of diners, excursies, € 2595,00
 
Onder voorbehoud en bij voldoende deelname worden deze reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator,   aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds  Alle reizen met Nederlandse reisbegeleiding.      
Toeslag 1-persoonskamer, fooien en entrees.   
Niet inbegrepen zijn de reis – en annuleringskosten.   
 
 
Vooruitblik reizen 2019

Hoewel de voorbereidingen nog in volle gang zijn, kan ik niet nalaten om alvast een tipje van de sluier op te lichten. Het plan is om in het voorjaar van 2019 een vliegreis te maken naar Toscane in Italie. We vertrekken dan steeds vanuit  één hotel om dit gebied te gaan ontdekken. Florence is natuurlijk een must, maar zeker ook o.a. Siena, San Gigiamo, Pisa et cetera. Er zijn vele mogelijkheden.

In het najaar staat een verre reis op stapel en wel naar Sri Lanka. Op een oppervlakte gelijk aan de Benelux vinden we daar tempels, plantages, jungle, giga-Boeddhabeelden en nog een handvol wereldwonderen. Zes van deze locaties vertegenwoordigen circa 2500 jaar geschiedenis en zijn terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Meer informatie in Denken&Doen van december.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, 

 

Reizen 2018 Loes Kerkhoven

Aan alles komt een einde

In januari 1991 in Leiderdorp als excursieleidster begonnen, heb ik daar 50 excursies en dagtochten georganiseerd. In 1993 was mijn eerste buitenlandse reis voor leden van de NVVH. Inmiddels heb ik mijn 60ste NVVH-reis volbracht, waaronder 40 busreizen en 20 vliegreizen (afdelings-, regio- en landelijke reizen).

Aangezien mijn lichamelijke conditie achteruitgaat, heb ik besloten om te stoppen met het organiseren en begeleiden van de reizen. Ik heb dit werk met veel enthousiasme gedaan en zal het dan ook gaan missen.

Ik wil alle dames die een of meerdere keren met een door mij georganiseerde reis zijn mee geweest, heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, de gezelligheid en medewerking. Ik wens u allen en onze vereniging nog veel goede jaren!

Loes Kerkhoven, Leiderdorp

Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp Telefoon 071 - 589 3087 e-mail