Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

 

Zuid-Afrika

Lees hier het verslag van de reis naar Zuid Afrika in 2017 met als extra een gedicht van een deelneemster.

 

Reizen 2018

Een 7-daagse vliegreis  naar Milaan en Italiaanse meren. Vertrek 11 september
Een stadswandeling In Milaan laat ons de highlights zien in het historische hart met zijn rijkdom aan cultuur en zijn mode van  betaalbare kleding tot haute couture.
We bezoeken het  Lago Maggiore en maken een boottocht op het  meer en bezoeken het plaatsje Orta aan het Lago ‘d Orta met haar schitterende ligging.  We ontdekken het grensgebied van de Italiaanse  en Zwitserse Alpen en  zien mooie tuinen aan het Comomeer.  We wandelen door nauwe straatjes, zien adellijke paleizen en rijkversierde villa’s. Reissom incl vluchten, hotels met halfpension, excursies etc. € 969,00
 
Een 16-daagse vliegreis naar Suriname.  Vertrek 17 oktober
Dit land heeft zoveel te bieden!  Alleen al Paramaribo  als grootste en enige echte stad van Suriname  heeft al vele attracties!  Maar het is ook een unieke belevenis om de noordkust te ontdekken: uitgestrekte rijstvelden, koffie- cocos – en katoenplantages, vissersdorpen, mangrovebossen en het natuurgebied Bigi Pan.  Ook maken we een fietstocht  langs oude plantages etc. Een dagje wellness  wordt een verwendag.  Verder  in het zuiden  vinden we  indrukwekkende natuur en authentieke culturen.  We over- nachten in  hotels ,  in lodges  in  het tropisch regenwoud, in een jungle resort en  in het oerwoud. In het binnenland ontmoeten we de Marrons en we hebben verschillende vormen van vervoer!  Een reis met luxe, avontuur, cultuur, flora, fauna en historie!
Reissom incl vlucht  Amsterdam-Paramaribo v.v. verblijf met lunches en/of diners, excursies, € 2595,00
 
Onder voorbehoud en bij voldoende deelname worden deze reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator,   aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds  Alle reizen met Nederlandse reisbegeleiding.      
Toeslag 1-persoonskamer, fooien en entrees.   
Niet inbegrepen zijn de reis – en annuleringskosten.   
 
Inlichtingen en opgave bij Marijke Landlust,  Krijtenberg 10, 4904 PW  Oosterhout
 
Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, 

 

Reizen 2018 Loes Kerkhoven

Het echte authentieke Italië

Voor NVVH leden en vrouwelijke introducees. 8 daagse vlieg/busreis naar het echte authentieke Italië n.l. de regio Puglia, gelegen in de hak. van 8 mei t/m 15 mei 2018.

Een  prachtig gebied met heuvels, laagland, azuurblauwe zee en de rotskust. Dagelijks gaan wij op pad met de bus en zullen vele bezienswaardigheden bezoeken o.a. Castel del Monte, grottenstad Matera, Alberobello, (trulli-huisjes) schiereiland Gargano, witte stadjes en de steden Bari en Lecce. Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bari (vertrek 12.15 uur) v.v.  5 overnachtingen aan de kust in Torre Canne (hotel Eden) en 2 overnachtingen in Lecce (hotel Zenit Salento). Half pension. Beide hotels met vele faciliteiten op een tweepersoonskamer. De een persoons-kamers zijn allen al bezet.

Reissom: bij 20-25 personen €1.059,00 en vanaf 25 personen € 979,00.

Inclusief: o.a vluchten, belastingen, 20 kg. ruimbagage, hotels, SRC reisleiding, administratie kosten en audiosysteem.

Verdere inlichtingen en aanmelden (zo spoedig mogelijk) bij:

Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp Telefoon 071 - 589 3087 e-mail