Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

Reizen 2019

Fascinerend Sri Lanka

Met vertrek op 11 september maken we een 15-daagse vlieg/rondreis naar Sri Lan- ka, al sinds de oude Grieken bekend als het paradijs op aarde! Toen de Hollanders hier in het begin van de 17de eeuw aanmeerden, waren ze diep onder de indruk van de weelderige begroeiing, olifanten, pauwen en geurige kruiden en planten. We zullen overweldigende tropische natuur vinden, prachtige palmenstranden, sprookjesachtige meren, grazende buffels op de savanne, rijstvel- den en vogels in de wetlands. Ook drinken we hier de beste thee ter wereld.

De oude koningssteden met hun prachtige paleizen, stoepa’s en tempels zijn ware schatka- mers van boeddhistische architectuur en kunst. Naast onze koloniale invloed, die nog steeds zichtbaar is, zal o.a. ook een bezoek aan de Tempel van de Tand in Kandy een van de hoogte- punten van de reis zijn. Maar… er is nog zoveel meer!

Prijs van deze vlieg/rondreis, uitgevoerd door Emirates met overstap in Dubai, bedraagt incl o.a. excursies, entreegelden, etc. € 1.990,-. (uitgezonderd visumkosten, ca US$ 35.-)

Onder voorbehoud en bij voldoende deelname worden deze reizen uitgevoerd in samenwer- king met SRC-Reizen op Maat te Groningen, aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamitei- tenfonds. Voor beide reizen geldt dat men goed ter been moet zijn. Ze worden uitgevoerd met Nederlandse begeleiding. Globaal zijn inbegrepen in de prijs: vluchten vanuit Amsterdam/ Schiphol v.v., ruimbagage, vervoer ter plaatse, tweepersoonskamer met toilet/douche en half- pension. (Toeslag voor 1-persoonskamer.)

Niet inbegrepen zijn fooien, reis- en annuleringsrisicoverzekering.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, 

 

Reizen 2018 Loes Kerkhoven

Aan alles komt een einde

In januari 1991 in Leiderdorp als excursieleidster begonnen, heb ik daar 50 excursies en dagtochten georganiseerd. In 1993 was mijn eerste buitenlandse reis voor leden van de NVVH. Inmiddels heb ik mijn 60ste NVVH-reis volbracht, waaronder 40 busreizen en 20 vliegreizen (afdelings-, regio- en landelijke reizen).

Aangezien mijn lichamelijke conditie achteruitgaat, heb ik besloten om te stoppen met het organiseren en begeleiden van de reizen. Ik heb dit werk met veel enthousiasme gedaan en zal het dan ook gaan missen.

Ik wil alle dames die een of meerdere keren met een door mij georganiseerde reis zijn mee geweest, heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, de gezelligheid en medewerking. Ik wens u allen en onze vereniging nog veel goede jaren!

Loes Kerkhoven, Leiderdorp

Loes Kerkhoven, e-mail