Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

Reizen 2020

Vanuit Madrid naar Porto

Deze 8-daagse reis zal worden gehouden van 6 tot en met 13 mei 2020 in samenwerking met SRC te Groningen.  (Aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds)
Tijdens de reis is Nederlandse begeleiding aanwezig.
Bij voldoende belangstelling wordt deze reis aangeboden voor  € 1.298,00
(Toeslag 1-persoonskamer € 385,00)

meer informatie klik hier

Fascinerend Sri Lanka

Deze 15 daagse reis wordt gehouden met vertrek 11 september 2020 in samenwerking met SRC te Groningen. (Aangesloten bij ANVR, SGR en St. Calamiteitenfonds)
Tijdens de reis is Nederlandse begeleiding èn ook een lokale Nederlands sprekende gids.
Bij voldoende belangstelling wordt deze reis aangeboden voor  € 1.990,00 

meer informatie klik hier

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, 

 

Reizen  Loes Kerkhoven

Aan alles komt een einde

In januari 1991 in Leiderdorp als excursieleidster begonnen, heb ik daar 50 excursies en dagtochten georganiseerd. In 1993 was mijn eerste buitenlandse reis voor leden van de NVVH. Inmiddels heb ik mijn 60ste NVVH-reis volbracht, waaronder 40 busreizen en 20 vliegreizen (afdelings-, regio- en landelijke reizen).

Aangezien mijn lichamelijke conditie achteruitgaat, heb ik besloten om te stoppen met het organiseren en begeleiden van de reizen. Ik heb dit werk met veel enthousiasme gedaan en zal het dan ook gaan missen.

Ik wil alle dames die een of meerdere keren met een door mij georganiseerde reis zijn mee geweest, heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, de gezelligheid en medewerking. Ik wens u allen en onze vereniging nog veel goede jaren!

Loes Kerkhoven, Leiderdorp

Loes Kerkhoven, e-mail