Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

 

Reizen 2017 Marijke Landlust 

Reizen voor NVVH-leden, partners en introducées

 

11 -  16 september, 6-daagse vliegreis naar ‘Campanië in Italië’

Vanuit één hotel gaan we de kust van Napels ontdekken. Als stad moet je Napels zien, we maken dan ook een rondtour in deze hoofdstad van Campanië : tevens een van de weinige antieke steden van Europa die nooit helemaal is verdwenen. Er is een mooi  museum met prachtige mozaïeken en wandschilderingen uit Pompeï. Natuurlijk gaan we ook naar Pompeï zelf en het resultaat zien van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 n. Chr. Deze boosdoener zelf, de Vesuvius, zullen we ook met een bezoek ‘vereren’. Maar de mooiste tocht zal zijn de spectaculaire route langs de Amalfikust ! En het prachtige eiland Capri voor de kust is een tocht waard. Ook hier prachtige natuur en schitterende uitzichten. Een speciaal stukje Italië!

Reissom € 798,-.

 

En… van 22 oktober tot en met 7 november een vliegreis naar Zuid-Afrika

Afrika met zijn vele natuurparken waar we de Big Five zullen tegenkomen, maar Afrika heeft ook krokodillen, nijlpaarden en walvissen: we zoeken ze allemaal op. Het begin is in Durban, vervolgens maken we een tocht naar een van de mooiste berggebieden van Afrika: de Drakensbergen. De Sani Pass is inclusief de reis! In St. Lucia is het eerste N.P. het Isimangaliso wetpark en met een boottour (ook inclusief) varen we door de Lagune op zoek naar krokodillen, nijlpaarden en vele soorten watervogels. Een binnenlandse vlucht brengt ons naar het zuiden, naar Addo National Park. Via de zuidelijke Garden Route eindigen we in Kaapstad met zijn vele mogelijkheden. De indrukwekkende en afwisselende landschappen met de ruige bergen, uitgestrekte wijngaarden en het gevarieerde dierenleven maken deze reis naar Zuid-Afrika heel bijzonder!

Reissom € 2698,-. Incl. vele extra’s, ook de entreegelden.

Bij voldoende deelname worden deze reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds. Globaal zijn inbegrepen in de prijs: vlucht/vervoer, tweepersoonskamer met bad/douche en toilet en halfpension. Alle reizen met Nederlandssprekende reisbegeleiding Niet inbegrepen zijn de reis-en annuleringsverzekeringen, toeslag eenpersoonskamer, fooien en entrees.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, bgg 0416.336 713.

 

Reizen 2017 Loes Kerkhoven

 

Informatie bij Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp, tel.071-589 3087, e-mail

Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp Telefoon 071 - 589 3087 e-mail