Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

Konninklijk NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

 

Reizen 2017 Marijke Landlust 

Reizen voor NVVH-leden, partners en introducées

En… van 22 oktober tot en met 7 november een vliegreis naar Zuid-Afrika

Afrika met zijn vele natuurparken waar we de Big Five zullen tegenkomen, maar Afrika heeft ook krokodillen, nijlpaarden en walvissen: we zoeken ze allemaal op. Het begin is in Durban, vervolgens maken we een tocht naar een van de mooiste berggebieden van Afrika: de Drakensbergen. De Sani Pass is inclusief de reis! In St. Lucia is het eerste N.P. het Isimangaliso wetpark en met een boottour (ook inclusief) varen we door de Lagune op zoek naar krokodillen, nijlpaarden en vele soorten watervogels. Een binnenlandse vlucht brengt ons naar het zuiden, naar Addo National Park. Via de zuidelijke Garden Route eindigen we in Kaapstad met zijn vele mogelijkheden. De indrukwekkende en afwisselende landschappen met de ruige bergen, uitgestrekte wijngaarden en het gevarieerde dierenleven maken deze reis naar Zuid-Afrika heel bijzonder!

Reissom € 2698,-. Incl. vele extra’s, ook de entreegelden.

Vooruitblik 2018

Eind mei krijgen we eerst de 8-daagse reis  door “ de Franse Pyreneeën “;
een gebied met één van de mooiste bergketens in Europa. De bergpassen aan Franse zijde zullen indruk maken. De Col d’Aubisque en Col du Tourmalet zullen liefhebbers van wielrennen  herkennen van de Tour de France. Ook vind je hier de Pic du Midi de Bigorre, een 2877m hoge bergtop, met één van de mooiste uitzichtspunten van de Pyreneeën. En we vergeten natuurlijk niet om de grootste katholieke bedevaartsplaats in Frankrijk  te bezoeken: Lourdes. Elk jaar bezoeken miljoenen toeristen en pelgrims deze stad, die naast de stad van Maria ook nog eens een typisch Pyrenees stadje is.
Een 8-daagse vliegreis,  van Toulouse via de Pyreneeën naar Biarritz, brengt ons vele  hoogtepunten!

September brengt ons 7 dagen naar Milaan en de Italiaanse meren.

Milaan, een stad  van mode, maar herbergt ook een rijkdom  aan cultuur. Een aantal highlights  gaan we in deze stad ontdekken. Ten noorden hiervan was o.a. Het Lago Maggiore  één van de eerste bestemmingen van de rijke Engelsen die eind 19e eeuw het ‘toerisme’ uitvonden. Hier flaneerde  de Engelse High Society over de boulevards met azalea’s, camelia’s naar de chique hotels.  Maar ook het idyllische Comomeer  en het Ortameer zoeken we op.  We maken een boottocht, wandelen door middeleeuwse stadjes,  zien adellijke paleizen, adembenemende tuinen, rijkversierde villa’s en de mooiste meren in Noord- Italie : dat is de setting van deze reis!

De oktoberreis gaat naar  Suriname.
Dit land heeft zoveel te bieden!  Naast diverse bezienswaardigheden in Paramaribo is het een unieke belevenis om het binnenland en de Noordkust te ontdekken. De kustvlakte herbergt vele gezichten en wordt gekenmerkt door uitgestrekte rijst- velden en voormalige plantages. De binnenlanden hebben een indrukwekkende natuur en zijn vrijwel alleen begaanbaar door de lucht  en over water en worden bewoond door twee authentieke culturen. We komen o.a. in  het tropisch regenwoud en in het ongerepte oerwoud,  overnachten in hotels, lodges en een jungle resort en hebben verschillende vormen van vervoer!   
Een reis met luxe, avontuur,,  cultuur , flora ,  fauna en historie !
 
Meerdere gegevens volgen in Denken & Doen van december, maar heeft u al interesse in één van deze reizen dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. Telefonisch  na 10 november  0162 426974
 

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, bgg 0416.336 713.

 

Reizen 2018 Loes Kerkhoven

Het echte authentieke Italië

Dat is Puglia, gelegen in het zuid-oosten van Italië (de hak). Een schitterend gebied, dat bestaat uit 45 procent heuvels en de rest laagland met miljoenen oeroude olijfbomen met een azuurblauwe zee en een kust met woeste rotsen met grotten. Tijdens een 8- daagse reis verkennen wij uitgebreid dit gebied met vele bezienswaardigheden zoals: Castel de Monte, de grottenstad Matera, Alberobello met meer dan 1000 trullihuisjes (kabouter huisjes), schiereiland Gargano met bedevaartsoord, Valle d’ Itria met de witte stadjes, Brindisi of Bari, de barokstad Lecce, dagtocht langs de kust met schitterende uitzichten op de Adriatische en de Ionische zee en nog meer. Vertrek op 6,7 of 8 mei 2018 met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bari v.v. Uitgebreide informatie in het december nummer van Denken en Doen.

Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp Telefoon 071 - 589 3087 e-mail