Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Activiteiten
Ledenreizen

Konninklijk NVVH-VROUWENNETWERK waardeert het bijzonder dat de dames Marijke Landlust en Loes Kerkhoven prachtige ledenreizen organiseren. Deze ledenreizen worden ook aangekondigd in ons ledenblad Denken & Doen.

Bij voldoende deelname worden de reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator, aangesloten bij de ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds. Prijzen zijn inclusief vervoer, overnachting in tweepersoonskamers met douche en toilet, en halfpension. Indien van toepassing: inclusief luchthavenbelasting. Exclusief: verzekeringen, fooien en eventuele entrees. Voor een eenpersoonskamer geldt toeslag. Alle reizen met Nederlands sprekende reisleiding.      

 

Reizen 2017 Marijke Landlust 

Reizen voor NVVH-leden, partners en introducées

vliegreis Zuid-Afrika 22 oktober tot en met 7 november 2017

Afrika met zijn vele natuurparken waar we de Big Five zullen tegenkomen, maar Afrika heeft ook krokodillen, nijlpaarden en walvissen: we zoeken ze allemaal op. Het begin is in Durban, vervolgens maken we een tocht naar een van de mooiste berggebieden van Afrika: de Drakensbergen. De Sani Pass is inclusief de reis! In St. Lucia is het eerste N.P. het Isimangaliso wetpark en met een boottour (ook inclusief) varen we door de Lagune op zoek naar krokodillen, nijlpaarden en vele soorten watervogels. Een binnenlandse vlucht brengt ons naar het zuiden, naar Addo National Park. Via de zuidelijke Garden Route eindigen we in Kaapstad met zijn vele mogelijkheden. De indrukwekkende en afwisselende landschappen met de ruige bergen, uitgestrekte wijngaarden en het gevarieerde dierenleven maken deze reis naar Zuid-Afrika heel bijzonder!

Lees hier het verslag van deze reis met als extra een gedicht van een deelneemster.

Reizen 2018

Een 8 daagse vliegreis,  vertrek 28 mei naar de Franse Pyreneeën, een gebied met één van de mooiste bergketens in Europa.  De start is in Toulouse, een stad  met vele historische gebouwen en bijna geheel opgetrokken uit roze baksteen!
Met een prachtige route  rijden we door de Pyreneeën  o.a. via Saint Lizier en het kuuroord Bagnere de Luchon  en over  cols  die bekend staan bij de Tour de France. 
Vele  panoramische uitzichten  zullen ons verrassen  evenals  o.a. de watervallen van Pont d’Espagne !  De bedevaartplaats  Lourdes  wordt ook uitgebreid bezocht!  Sfeervol door het historische erfgoed, omringd door rijke natuur en  bekend  van de eerste verschijning  van de Heilige Maagd aan Bernadette.  Via Pau en het middeleeuwse plaatsje St Jean du Pied de Port vliegen we vanaf  Biarritz terug naar Amsterdam.
Reissom incl vluchten, hotels met halfpension, excursies, lokale gidsen  etc    €  1198,00
 
Een 7-daagse vliegreis  naar Milaan en Italiaanse meren. Vertrek 11 september
Een stadswandeling In Milaan laat ons de highlights zien in het historische hart met zijn rijkdom aan cultuur en zijn mode van  betaalbare kleding tot haute couture.
We bezoeken het  Lago Maggiore en maken een boottocht op het  meer en bezoeken het plaatsje Orta aan het Lago ‘d Orta met haar schitterende ligging.  We ontdekken het grensgebied van de Italiaanse  en Zwitserse Alpen en  zien mooie tuinen aan het Comomeer.  We wandelen door nauwe straatjes, zien adellijke paleizen en rijkversierde villa’s. Reissom incl vluchten, hotels met halfpension, excursies etc. €  969,00
 
Een 16-daagse vliegreis naar Suriname.  Vertrek 17 oktober
Dit land heeft zoveel te bieden!  Alleen al Paramaribo  als grootste en enige echte stad van Suriname  heeft al vele attracties!  Maar het is ook een unieke belevenis om de noordkust te ontdekken: uitgestrekte rijstvelden, koffie- cocos – en katoenplantages, vissersdorpen, mangrovebossen en het natuurgebied Bigi Pan.  Ook maken we een fietstocht  langs oude plantages etc. Een dagje wellness  wordt een verwendag.  Verder  in het zuiden  vinden we  indrukwekkende natuur en authentieke culturen.  We over- nachten in  hotels ,  in lodges  in  het tropisch regenwoud, in een jungle resort en  in het oerwoud. In het binnenland ontmoeten we de Marrons en we hebben verschillende vormen van vervoer!  Een reis met luxe, avontuur, cultuur, flora, fauna en historie!  Reissom incl vlucht  Amsterdam - Paramaribo v.v. verblijf met lunches en/of diners,  excursies,  €  2595,00
 
Onder voorbehoud en bij voldoende deelname worden deze reizen uitgevoerd in samenwerking met een erkende touroperator,   aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds  Alle reizen met Nederlandse reisbegeleiding.      
Toeslag 1-persoonskamer, fooien en entrees.   
Niet inbegrepen zijn de reis – en annuleringskosten.   
 
Inlichtingen en opgave bij Marijke Landlust,  Krijtenberg 10, 4904 PW  Oosterhout
 
Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van deze reizen, dan kunt u contact opnemen met Marijke Landlust. E-mail , tel. 0162 426974, 

 

Reizen 2018 Loes Kerkhoven

Het echte authentieke Italië

Voor NVVH leden en vrouwelijke introducees. 8 daagse vlieg/busreis naar het echte authentieke Italië n.l. de regio Puglia, gelegen in de hak. van 8 mei t/m 15 mei 2018.

Een  prachtig gebied met heuvels, laagland, azuurblauwe zee en de rotskust. Dagelijks gaan wij op pad met de bus en zullen vele bezienswaardigheden bezoeken o.a. Castel del Monte, grottenstad Matera, Alberobello, (trulli-huisjes) schiereiland Gargano, witte stadjes en de steden Bari en Lecce. Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bari (vertrek 12.15 uur) v.v.  5 overnachtingen aan de kust in Torre Canne (hotel Eden) en 2 overnachtingen in Lecce (hotel Zenit Salento). Half pension. Beide hotels met vele faciliteiten op een tweepersoonskamer. De een persoons-kamers zijn allen al bezet.

Reissom: bij 20-25 personen €1.059,00 en vanaf 25 personen € 979,00.

Inclusief: o.a vluchten, belastingen, 20 kg. ruimbagage, hotels, SRC reisleiding, administratie kosten en audiosysteem.

Verdere inlichtingen en aanmelden (zo spoedig mogelijk) bij:

Loes Kerkhoven, Vogellaan 8, 2352 EB Leiderdorp Telefoon 071 - 589 3087 e-mail