Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Organisatie
Wie zijn wij?

Welkom

Welkom op de website van Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK. Het netwerk voor veelzijdige vrouwen die actief en betrokken midden in het leven staan.

Onze geschiedenis begint al in 1912. Beroemde vrouwen richtten de “Nederlandse Vereeniging van Huisvrouwen” op om de belangen van vrouwen te behartigen en hun ontwikkeling te stimuleren.

In het huidige NVVH-VROUWENNETWERK zijn de lokale afdelingen het belangrijkste. Daar vindt de ontmoeting plaats en stimuleren vrouwen elkaar om actief te participeren in de eigen omgeving. Daarnaast behartigt NVVH-VROUWENNETWERK op landelijke niveau de belangen op allerlei maatschappelijke thema’s. Dit doen we samen met veel vrijwilligers en in samenwerking met andere organisaties.

Door activiteiten te organiseren draagt de NVVH bij aan de ontwikkeling, creativiteit en het sociale netwerk van haar leden. We zijn er voor alle vrouwen, ongeacht hun politieke voorkeur of levensovertuiging. Een Netwerk waar iedere actieve, eigentijdse en zelfbewuste vrouw zich thuis voelt en waar de ontmoeting centraal staat. 

Wilt u kennis maken met ons bruisende netwerk? Leest u dan verder en kijk waar de lokale afdelingen zijn of wordt landelijk lid. U bent van harte welkom bij Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK.

Dieny Scheffer

 

 

Wat krijgt u als u lid wordt?

  • actuele informatie in ons magazine Denken&Doen, deze website en de maandberichten van de afdelingen
  • ontmoeting en gezelligheid op de bijeenkomsten van de afdelingen
  • landelijke, regionale en lokale activiteiten
  • kansen op beleidsbeïnvloeding van landelijke en lokale overheid

Is er geen afdeling bij u in de buurt dan kunt u Landelijk Lid worden.