Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Ledenblad Denken & Doen
nr 2, april 2018

In deze editie leest u een interessant interview met Willemien Koning, zij mag dit jaar namens de Nederlandse vrouwen de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toespreken; ze is ‘Vrouwenvertegenwoordiger 2018’. Het interview is afgenomen door medewerksters van de Nederlandse Vrouwenraad en met dank aan en toestemming van de NVR door ons gepubliceerd.

Het indrukwekkende Manifest Vrouwen Vluchtelingen Veiligheid is begin maart in Nieuwspoort officieel aangeboden aan politiek, gemeenten en organisaties uit de asielketen. U leest een impressie van de bijeenkomst.

Er is belangrijke informatie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die eind mei van kracht wordt.

Het Algemeen Bestuur en het Jacobafonds publiceren in deze editie de jaarcijfers over 2017 en de begroting voor 2018.

U leest verder over gevarieerde onderwerpen. Enkele afdelingen doen verslag; ‘de zus van’ - van Aletta Jacobs in dit geval - krijgt aandacht; het gemak van apps op uw smartphone; Nederlandse waterwerken op de UNESCO Werelderfgoedlijst; de rubriek ‘Waard om te weten’; de geschiedenis van ons testament; uitgaanstips - er zijn vrijkaarten te winnen voor een prachtige film!; bespreking van recent verschenen boeken; en een gezellige puzzel waarmee u een mooi boek kunt winnen.

Kortom: een bijzonder lezenswaardig ledenblad met voor elk wat wils.

Lees dat blad, het is echt de moeite waard!

Vraag een proefexemplaar aan bij het Centraal Bureau in Amersfoort: .

De volgende editie van Denken & Doen verschijnt in de week van 12 juni 2018.