Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Organisatie
In Memoriam

Pokky Cath-Postel.

In het afgelopen weekend ontvingen wij het droevige bericht, dat Pokky Cath-Postel, voormalig voorzitter en landelijk lid van verdienste van Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK  is overleden, thuis in Laren op woensdag 31 oktober 2018.

Pokky heeft gedurende bijna 20 jaar een belangrijke rol gespeeld in de NVVH. In 2003 werd zij voorzitter van het Gewest Gelderland, en vervolgens trad zij in 2004 toe tot het Algemeen Bestuur, waarvan zij ruim 10 jaar voorzitter was. Tijdens haar voorzitterschap was zij de drijvende kracht achter de viering van het 100 jarig jubileum, dat gevierd werd in de Utrechtse Jaarbeurs in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid prinses Margriet. Bij die gelegenheid werd aan de NVVH het predikaat Koninklijk verleend.

Als actief lid van de Denktank in de laatste vier jaar zocht zij naar nieuwe grote acties om NVVH-VROUWENNETWERK landelijk op de kaart te zetten.

Pokky was een vrouw van warme relaties en vriendschappen, velen kregen een warm welkom bij haar thuis in Laren.

Pokky was een kleurrijke vrouw, zij hield van bloemen en ze genoot van mooie kleren en sieraden.

Wij zijn Pokky dankbaar voor haar inzet, energie en trouw aan onze vereniging. Wij behouden een warme herinnering aan haar.

Algemeen Bestuur

Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK