Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Ledenblad Denken & Doen
nr 3, juni 2017

Met de zomer voor de deur opent de nieuwe editie van ons ledenblad Denken & Doen met een zomers plaatje om alvast in de sfeer te komen. De inhoud is als altijd gevarieerd; onderwerpen zijn onder meer de jaarlijkse Ledenraad die in mei jongstleden plaatsvond; (meer) vrouwen in de gemeenteraad; en een portret van Domenica Ghidei, een interessante vrouw - vluchteling uit Eritrea - die zal spreken op het symposium ‘Vrouwen Vluchtelingen Veiligheid’ op 2 oktober van dit jaar.

Het blad bevat verder een uitgebreid interview met veelzijdig artiest Herman van Veen en een aanbieding voor korting op toegangskaarten - eerste en tweede rang - voor zijn nieuwe show in Carré in Amsterdam. De architectuur van De Stijl komt aan bod, het verlies van een geliefd huisdier, en handigheidjes in ‘het huis van de toekomst’.

We bespreken weer zes van de vele recent verschenen boeken, er is een gezellige puzzel, pc-tips, uitgaanstips, weetjes in de vaste rubriek ‘Waard om te weten’, berichten uit afdelingen en een meer dan enthousiast reisverslag.

Kortom: een bijzonder lezenswaardig ledenblad met voor elk wat wils.

De volgende editie van Denken & Doen verschijnt in de week van 22 augustus 2017.

Lees dat blad, het is echt de moeite waard!

Vraag een exemplaar aan bij het Centraal Bureau in Amersfoort: .