Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
Maak uw keuze
Reacties
Inzendingen:

Zet via deze link een bijdrage in het gastenboek.


Elly Biezeveld-Dikshoorn, vz afd. Haren
dinsdag 11 december 2018.

Dames van het Algemeen Bestuur en Tiny, hartelijk dank voor de mooie kerstkaart! Ik wens jullie en een ieder verbonden aan onze vereniging prettige kerstdagen en een gelukkig 2019 mét een welvarende NVVH!

Bestuur en leden afdeling Haren
dinsdag 11 december 2018.

Wij betreuren het overlijden van mw Pokky Cath en wij zijn haar dankbaar voor haar inzet, energie en trouw aan onze vereniging. Onze condoleances voor een ieder die haar lief had.

Centraal Bureau
donderdag 15 november 2018.

Mevrouw Vrij gecondoleerd met het overlijden van uw moeder. Voor uw vraag betreffende het archief kunt u contact opnemen met onze Vereniging via centraalbureau@nvvh.nl

Ineke Vrij-Standhardt
zondag 11 november 2018.

In augustus is mijn moeder Jopie Standhardt-de Keizer op 92-jarige leeftijd overleden. Zij was jarenlang actief lid van de NVVH afdeling Delft. o.a Cabaret de Mengelmoesjes en Show Humoresque. Bij het opruimen kwam ik een dikke map "cabaret" tegen, met daarin krantenknipsels, foto's en liedjes van het cabaret. Graag wil ik dat aan uw afdeling overhandigen, in de hoop dat het een plaatsje in uw archief kan krijgen.

Toos Draisma
vrijdag 9 november 2018.

Pokky Cath is niet meer. Zij was een vrouw met charisma. Zoveel goede herinneringen aan haar. De jaarlijkse ledenvergadering in "DE Eenhoorn". Het jubileum in de Beatrix hal. En nog zoveel meer ontmoetingen. Ze straalde warmte uit met zoveel aandacht voor de leden. In herinnering blijft ze bij mij.

Marjan Wijnberger
donderdag 8 november 2018.

Vandaag las ik het bericht van het overlijden van Pokky Cath. Dat ze ernstig ziek was wist ik, in augustus heb in nog schriftelijk contact met haar gehad. Toen was ze heel optimistisch en had nog een vakantie naar Spanje besproken. Het was een bijzondere vrouw die heel veel voor de NVVH heeft betekend.

   
Uw naam:

Bijdrage:Typ hier ter controle de karakters in bovenstaande afbeelding over:

Verwerken