Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING SASSENHEIM
Sassenheim
Welkom bij de afdeling Sassenheim

Begin nieuwe seizoen

Op donderdag 3 september hebben we de opening van het nieuwe seizoen gevierd met een koffieochtend in het Sassennest in Park Rusthof in Sassenheim.                                                 Hoewel het regenachtig was werd het een heel gezellige ochend. De cateraar had namelijk een grote tent gezet tegen de ruimte van het Sassennest. Hierin stonden grote ronde tafels met mooie stoelen en.... verwarmingselementen. Kortom, er was alles aan gedaan om het comfortabel te maken.. Er waren bijna 45 dames gekomen.                                                                                    De voorzitter Ineke van de Zee hield ( zo goed en zo kwaad als dt ging zonder microfoon) een openingstoespraak. Uiteraard kwamen daar de coronamaatregelen en de gevolgen voor ons aan de orde.                                                                                                                                                   Het programma voor oktober en november stond in ons maandbericht, maar nieuw was de mededeling, dat het bestuur heeft besloten, dat de kerstviering niet door kan gaan                        . In plaats daarvan komt een lunch op woensdag 9 december in hotel. van der Valk/Sassenheim. Voor eigen rekening. Nader bericht volgt.                                                                                           Veel dames hebben zich ter plekke opgegeven. Wie ook mee wil kan zich alsnog opgeven bij Hannie Tijdeman, h.tijdeman @ziggo.nl, tel 0252-210388.

 

 
 
Wilt u ons maandblad nalezen, klik onderaan op de link.

                   

                                                                                                          

                                                                                  

 

 

...................................................................................................................................................................................................

 

  De agenda wordt altijd onder voorbehoud ingevuld .

 

Onze leden komen uit de hele Duin- en Bollenstreek en wel uit Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Hillegom en Noordwijk.

De afdeling is op 4 oktober 1961 opgericht en telt ongeveer 150 leden.

De activiteiten vinden plaats in 't Onderdak, Gouverneurlaan te Sassenheim.

De 1e donderdag van de maand is de contactochtend met een lezing in de Theaterzaal.
Deze ochtenden worden goed bezocht en dat is geen wonder, het zijn altijd boeiende onderwerpen en de verzorging met koffie en thee door de gastvrouwen is uit de kunst.
Zo'n 25 dames onder leiding van Gré zetten bij toerbeurt koffie en thee, serveren dit uit, ruimen na afloop alles weer op en doen de afwas. Het is altijd weer leuk om te doen.
Eens per jaar wordt deze dames een lunch aangeboden door het bestuur.

De eerste donderdag in september is de opening van het nieuwe seizoen en wordt het najaarsprogramma bekend gemaakt.

    

Meer weten over onze afdeling? Mail naar h.tijdeman@ziggo.nl


https://www.nvvh.nl/docs/boekje_no3a_-2020.1doc1.pdf

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020