Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING DELFZIJL
Delfzijl
Welkom
WIJ WENSEN ELKE BEZOEKER VAN HARTE WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE  
KONINKLIJKE NVVH  AFDELING DELFZIJL.

 

 

                           

Het verenigingsseizoen 2023/2024 is van start. Het bestuur heeft weer een aantrekkelijk aanbod aan activiteiten georganiseerd.

We prijzen ons gelukkig dat we een compleet en actief bestuur hebben en dat er nog steeds heel veel leden bereid zijn om aan diverse taken mee te helpen. Het is veel werk om een vereniging goed te laten draaien. 

Onder de kop "agenda en verslagen" -links in het keuzemenu- vindt u een overzicht van ons jaarprogramma 2023-2024 en verslagen van activiteiten uit het lopende verenigingsjaar. 

We hopen dat u het ook komend seizoen het programma weer aantrekkelijk vindt en als u nog iemand kent die belangstelling voor onze vereniging heeft, aarzel dan niet om haar  voor een kennismakingsavond- of ochtend uit te nodigen.

Bent u nieuw in de gemeente en op zoek naar contacten met vrouwen dan biedt onze vereniging uitstekende mogelijkheden kennis te maken met dames die graag nog actief in het leven staan.                                                             
Dus...voor wie dit leest en nog geen lid is van onze vereniging: u bent van harte welkom om dat wel te worden... Neemt u gerust contact op met een van de bestuursleden voor nadere informatie en/of een vrijblijvende kennismaking.

Algemene afdelingsinformatie:
Onze afdeling heeft  ingaande 1 januari 2024 ruim 70 leden. Een 5-koppig bestuur en vele vrijwilligers werken samen om allerlei bijeenkomsten, clubs, cursussen en workshops mogelijk te maken.

Wij organiseren iedere maand  ongeveer twee bijeenkomsten (in de maanden september tot en met april) over uiteenlopende onderwerpen. Deze vinden zowel merendeels 's middags plaats en slechts enkele keren 's avonds. Ook worden er wel excursies naar bedrijven of instellingen georganiseerd en bovendien is er jaarlijks een leuke dagtocht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid aan diverse andere activiteiten via de club of een commissie deel te nemen.

Aan de hand van de menu's aan de linkerkant kunt u nog enkele pagina's met overige informatie over onze vereniging bekijken.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van de NVVH afdeling Delfzijl, dan kunt u mailen naar:                  of

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024