Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
NVVH-Vrouwennetwerk Zoutelande

 

 Het NVVH-Vrouwennetwerk Zoutelande is een heel actieve vereniging. Het bestuur bestaat op het ogenblik uit 6 vrouwen, die één keer per maand vergaderen en twee maal per maand een bijeenkomst organiseren. Dit kan bestaan uit een lezing, een excursie, wandeling met koffie drinken of fietstocht, een workshop enz. Het is een gezellige afdeling waar leuke en ontspannende activiteiten op de agenda staan. Er worden ook theaters bezocht, shows en musea. De lezingen zijn altijd heel leuk en leerzaam en gaan over gevarieerde onderwerpen.

De bijeenkomsten worden gehouden in het gemeenschapshuis “De Soute Schakel", Westkapelseweg 24, 4374 BB Zoutelande; 's morgens om 9.30 uur of ‘s middags om 13.30 uur. Tenzij anders wordt vermeld in onze nieuwsbrief of op de website.

In de maanden juni t/m augustus hebben we vakantie, dus worden er geen activiteiten georganiseerd. De nieuwsbrief van mei is de laatste die uitkomt vóór de zomervakantie. In september komt het volgende nummer weer uit.
Momenteel heeft de afdeling 97 leden en wij vinden het altijd weer fijn om nieuwe dames te verwelkomen. Alle dames uit Zoutelande en omgeving zijn van harte welkom. Er zijn ook leden afkomstig uit Biggekerke, Meliskerke, Middelburg en Vlissingen. Onze afdeling heeft voor de liefhebbers een museumclub en een leesclub.
De contributie voor het lidmaatschap, van het  Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk in Zoutelande is op dit moment vastgesteld op € 43,00

Wanneer je belangstelling hebt om lid te worden van onze gezellige afdeling Zoutelande, neem dan contact op met onze ledenadministratie Mieke Oreel, e-mail: miekeoreel@gmail.com. Zij houd op het ogenblik de ledenadministratie bij.

 
 
KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024