Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
NVVH-Vrouwennetwerk Zoutelande

 

Met dank aan onze    adverteerders

De afdeling van NVVH-Vrouwennetwerk  Zoutelande is een heel actieve vereniging. Het bestuur bestaat uit 7 vrouwen, die één keer per maand vergaderen en twee maal per maand een bijeenkomst organiseren. Dit kan bestaan uit een lezing, een excursie, wandeling met koffie drinken of fietstocht, een workshop enz. Het is een gezellige afdeling waar leuke en ontspannende activiteiten op de agenda staan. Er worden ook theaters bezocht, shows en musea. De lezingen zijn altijd heel leuk en leerzaam en gaan over gevarieerde onderwerpen.

De bijeenkomsten worden gehouden in het gemeenschapshuis “De Soute Schakel", Westkapelseweg 24, 4374 BB Zoutelande; 's morgens om 9.30 uur of ‘s middags om 13.30 uur. Tenzij anders wordt vermeld in onze nieuwsbrief of op de website.

In de maanden juni t/m augustus hebben we vakantie, dus worden er geen activiteiten georganiseerd. De nieuwsbrief van mei is de laatste die uitkomt vóór de zomervakantie. In september komt het volgende nummer weer uit.
Momenteel heeft de afdeling 94 leden en wij vinden het altijd weer fijn om nieuwe leden te verwelkomen. Alle dames uit Zoutelande en omgeving zijn van harte welkom. Er zijn ook leden afkomstig uit Biggekerke, Meliskerke, Middelburg en Vlissingen. Onze afdeling heeft voor de liefhebbers een museumclub en een leesclub.
Omdat tijdens de coronaperiode  sommige activiteiten niet konden doorgaan werd de contributie van het Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk lidmaatschap vastgesteld op € 30,00 voor het jaar 2022.(dit was € 43,00).

Wanneer je belangstelling hebt om lid te worden van onze gezellige afdeling Zoutelande, neem dan contact op met onze ledenadministratie, e-mail: nvvhpubliciteit@zeelandnet.nl

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023