Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
Museumclub/ Leesclub

                  De museumclub van de NVVH Zoutelande

 

De museumclub heeft op 31 december 2019 19 leden. Het lidmaatschap is gratis. Alle kosten zoals toegang, trein of auto worden door de deelnemers per uitstapje betaald. Voor autovervoer is een vergoeding van 20ct/km vastgesteld. Als iemand naar een museum wil, vraagt zij in de groepsmail wie mee wil. 

In 2024 hebben tot nu toe 2 musea bezocht:
Het Zeeuws museum in Middelburg (januari: de Adriaan vd Venne tentoonstelling) met 4 dames
Het Warenhuis in Axel (februari: tentoonstelling "Ode aan Nederland”) met 10 dames
In de planning nog: Het Etty Hillesum Huis in Middelburg en het Poppenhuismuseum in Breda (met natuurlijk gezellig winkelen in Breda)

Natuurlijk blijft het meestal niet bij een museumbezoek, samen koffiedrinken of, als het wat verder weg is, lunchen hoort er wel bij.

Meestal werkt het het beste als iemand aangeeft naar een museum of tentoonstelling te willen gaan en anderen sluiten zich daarbij aan. Het blijkt dat in kleine groepjes gaan ook meer gewaardeerd word. Gelukkig staan er voor 2024 alweer 2 museumbezoeken op het programma. Hopelijk komen er nog een paar bij.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Nelleke van de Griek, emailadres: nelleke@debraamhof.nl

                                                      

 

                                        

 

                                   We hebben ook een leesclub genaamd: “Betje Wolff"

Één keer in de twee maanden word een boek gelezen. Dat boek wordt dan meestal,  om de beurt, bij één van de dames van de leesclub, thuis besproken. Dit zijn altijd heel gezellige avonden.

                                                        


 

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024