Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
Agenda

 

18 april Wandeling bij Westkapelle

Op 18 april hebben wij een wandeling in het bos bij Westkapelle gepland. We rijden er heen op de fiets en maken vervolgens een wandeling van een uurtje.
Daarna gaan we rond 12.00 uur lunchen bij Pannen en Koeken,                    Zuidstraat 99 in Westkapelle. 

We vertrekken om 10.30 uur met de fiets vanaf de Soute Schakel. Voor wie niet kan/wil meefietsen/wandelen is er wel de mogelijkheid om mee te lunchen. Zij moeten wel voor eigen vervoer zorgen en om 12.00 uur in het restaurant aanwezig zijn 

Geef je tijdig op. Uiterlijk 10 april. We rijden na de lunch dan weer gezamenlijk naar huis.(Onder het motto samen uit samen thuis)


 

Lezing Hof Ravestein op 4 april 2023                  

Hof Ravestein ligt aan het eind van een doodlopende weg in Grijpskerke. Het Hof ligt in een open landschap midden op Walcheren. Het Hof is niet vrij toegankelijk maar erg interessant.

Hof Ravestein is een historische plek en al sinds de middeleeuwen bewoond. Gedurende alle eeuwen heeft het Hof verschillende bestemmingen gehad, van boerderij tot buitenplaats en weer boerderij. De huidige bewoners, de heer en mevrouw Van Montfrans, doen alle mogelijke moeite om de boerderij, de tuinen en de opstallen zo goed mogelijk te restaureren en te onderhouden. Vooral de tuinen zijn bijzonder.
Mevrouw Van Montfrans komt 4 april voor de leden van Vrouwennetwerk een lezing houden. Op 25 mei 2023 heeft onze fietstocht het Hof Ravestein als doel, zodat we alles waarover we gehoord hebben, met eigen ogen kunnen zien.


Alvast noteren

11 mei 23 Jaarlijkse Reisje
25 mei 23 Fietstocht naar hof Ravestein
   
   

 

 

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023