Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING HAARLEM EN OMSTREKEN
Haarlem en omstreken
Mededelingen

In verband met het coronavirus wordt in het belang van de leden alle activiteiten in dit verenigingsseizoen tot oktober 2020,  gestopt. 

Zorg goed voor jezelf en ook voor elkaar. Blijf vooral gezond.

 

Dinsdag 20 september 2016 werd een openbare zitbank, gemaakt van 'Hout uit de Haarlemmerhout' geplaatst bij de fietsveer aan het Spaarne aan de Noord Schalkwijkerweg. Dit bankje is een symbolische nalatenschap van Kon. NVVH-VROUWENNETWERK afdeling Haarlem en omstreken ter ere van hun 100 jarig bestaan. 

 

 

BEZOEK LandFrauen uit Bad Pyrmont 

Haarlem en omstreken ontving haar bevriende zusterorganisatie uit Bad Pyrmont (D) en 45 LandFrauen bezochten o.a. Amsterdam en Keukenhof.

De groep verbleef wel in een hotel want zoveel bedden kon de afdeling niet leveren. Er was na afloop van de Keukenhof een genoeglijke borrelmiddag (uiteraard met bitterballen) en daarbij werden de Duitse- en Haarlemse dames verrast met een prachtige modeshow van de groep Wij 4-en. Tijdens dit bezoek werden nieuwe en bestande internationale vriendschapen verdiept, er werd veel gelachen, gezamelijk gegeten en ervaringen werden uitgewisseld.

de dames uit Haarlem, Heemstede en Bad Pyrmont met een enkele heer

 

Van de penningmeester:

De contributie voor 2020 bedraagt € 55.00
U ontvangt hiervoor:

- 10 x per jaar het afdelingsmaandblad en
- u kunt gratis (of tegen een kleine vergoeding) deelnemen aan de lezingen en werkbezoeken.
Het maandblad wordt bij u bezorgd in de laatste week van de maand.  

Bent u (nog) geen lid en wilt u kennismaken, kom dan eens naar een lezing. U betaalt als introducé € 5.00 (incl. thee) en kunt u onze leden en sfeer meemaken.

Heeft u vragen: mail naar nvvh-vrouwennetwerk.haarlem@planet.nl of bel 0235477486.

Wij zijn een sociale verenigng die een lokale/regionale Goed Doel Actie jaarlijks financieel ondersteunen.

Klachten over de bezorging?

Heeft u geen maandblad ontvangen?
Wilt u dan contact opnemen met de ledenadminstratie: 023 5338305.  
Kopij voor het maandblad kunt u uiterlijk de 10e van de maand en bij voorkeur per e-mail aanleveren via: gonnie47skb@kpnmail.nl of 

 

Verhalen en foto's van werkbezoeken en excursies kunt u lezen als u aanklikt op Fotoalbum en daarna op de roze stippen. Ook leuke foto's bij Agenda toegevoegd. 

              

INLEVEREN OUDE MOBIELTJES

Heeft u of uw familieleden nog een oud mobieltje liggen, lever deze dan in bij één van onze bestuursleden, of in de zaal links voorin een verzameldoos. Wel even controleren of er geen SIM-kaart, geheugenkaart  of persoonlijke gegevens in uw mobieltje zitten, want die krijgt u niet meer terug. Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd, ontvangt de Stichting Opkikker € 3.50. De opbrengst van deze actie gaat geheel naar de Opkikker Dagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020