Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING HOOGVLIET
Hoogvliet
WELKOM

 

                                

 Het Koninklijk NVVH - Vrouwennetwerk  Rotterdam Hoogvliet  heet u       


                                                                         

 De afdeling Hoogvliet is op 23 november 1959 opgericht. 

Op 31 december 2023 telde onze afdeling 25 leden. 

Het NVVH - Vrouwennetwerk behartigt de belangen van vrouwen in de maatschappij. De Vereniging is toegankelijk voor alle vrouwen ongeacht levensbeschouwing en onthoudt zich van partijpolitiek. Dit beleid wordt uitgevoerd door het Centraal Bureau in Amersfoort.

Onze afdeling heeft vooral educatieve en gezellige bijeenkomsten.

Voor het jaar 2023 bedraagt de contributie € 55,00. Dit bedrag wordt aangepast voor leden die in de loop van het jaar instappen.

De bijeenkomsten worden van september t/m mei gehouden in zaal Senioren Vereniging Zalmplaat Gebbeweg 14 te Rotterdam Hoogvliet, op de tweede en vierde woensdagmorgen van de maand. Aanvang: 10.00 uur.

Op de derde woensdag van deze maanden is een excursie gepland. Dit kan een bezoek aan een museum zijn, een historisch gebouw, of een stadswandeling, een bustocht e.d.

In een maand met vijf weken worden de vijfde woensdag rondleidingen met een Gids van het Gilde georganiseerd in Rotterdam en omgeving.

De eerste woensdag van de maand gaan we gezellig koffie/thee drinken in het Fietscafe de Aveling.  Aveling 514 in Hoogvliet, aanvang: 10.30 uur.

Eenmaal per jaar wordt een dagtocht met een bus gepland.

                   

Aan al deze activiteiten wordt door een groot aantal leden deelgenomen.

De afdeling Rotterdam Hoogvliet wil graag meer leden verwelkomen. Ook hoopt het bestuur dat geïnteresseerden een kijkje willen nemen tijdens één van onze bijeenkomsten in  Seniorengebouw Gebbeweg en ter introductie deelnemen aan een van de activiteiten. Dit is geheel vrijblijvend.

 

Voor meer inlichtingen en aanmelding als lid van de afdeling Rotterdam Hoogvliet kunt u contact opnemen met het secretariaat. Daar kunt u ook een (gratis) exemplaar van ons maandblad/ informatieboekje aanvragen:

tel. 010 - 438 37 20
e-mail:  secr-hoogvliet@nvvh.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024