Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING ZOUTELANDE
Zoutelande
NVVH-Vrouwennetwerk Zoutelande

 

                                                                   


 

De afdeling van NVVH-Vrouwennetwerk  Zoutelande is een heel actieve vereniging. Het bestuur bestaat uit 7 vrouwen, die één keer per maand vergaderen en twee maal per maand een bijeenkomst organiseren. Dit kan bestaan uit een lezing, een excursie, wandeling met koffie drinken of fietstocht, een workshop enz. Het is een gezellige afdeling waar leuke, ontspannende activiteiten op de agenda staan. Er worden ook theaters bezocht, shows en musea. De lezingen zijn altijd heel leuk en leerzaam en gaan over gevarieerde onderwerpen.

De bijeenkomsten worden gehouden in het gemeenschapshuis “De Soute Schakel", Westkapelseweg 24, 4374 BB Zoutelande; 's morgens om 9.30 uur of ‘s middags om 13.30 uur. Tenzij anders wordt vermeld in ons maandblad of op de website.

In de maanden juni t/m augustus hebben we vakantie, dus worden er geen activiteiten georganiseerd. Het maandbericht van mei is het laatste maandbericht, dat uitkomt vóór de zomervakantie. In september komt het volgende nummer uit.

Momenteel heeft de afdeling 103 leden en wij vinden het altijd weer fijn om nieuwe leden te verwelkomen. Alle dames uit Zoutelande en omgeving zijn van harte welkom. Er zijn ook leden afkomstig uit Biggekerke, Meliskerke, Middelburg en Vlissingen. Onze afdeling heeft voor de liefhebbers een museumclub en voor de sportievelingen een wandelclub. Sinds kort is er ook een leesclub.

Het  Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk lidmaatschap bedraagt € 43,00 per jaar.

 

 

 

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020