Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING WESTLAND
Westland
Van het bestuur

Lieve dames,

Bent u al op het marktplein geweest? Is u opgevallen dat het standbeeld van gravin Machteld (1200 - 1267) weer is teruggekeerd?

Zij heeft ervoor gezorgd dat 's-Gravenzande in 1246 stadsrechten en tegelijk ook een markt kreeg. Bertje van Rijn trakteerde de 12 aanwezige dames tijdens de koffiemiddag op koffie met heerlijk gebak om de hernieuwde plaatsing te vieren.

Het door Mieke georganiseerde uitstapje naar het zwembad "De Boezelaar" verraste de deelnemers met de nieuwste technieken en prachtige ruimtes. De dames werd koffie met iets zoets aangeboden en tevens stond een lekkere lunch voor ons klaar.

Veel leden waren geïnteresseerd in de lezing door de heer Immerzeel op 8 februari. Heel boeiend te horen en te zien hoe de geschiedenis het Westland heeft gevormd.

Zeker zo interessant zal ook de lezing op 8 maart zijn. Dan vertelt de heer Jan van der Zwan over de werking van ons brein.

Voor onze slotdag is inmiddels in samenwerking met vervoerder Pasteur een gezellige busreis op 10 mei samengesteld. Nadere gegevens vindt u in het volgende Maandbericht van april. Wilt u a.u.b. alvast de datum in uw agenda noteren!

Onze jaarvergadering houden wij op woensdag 8 maart om 13.30 uur. De jaarstukken zijn opgenomen in dit Maandbericht. Aansluitend volgt dan om 14.00 uur de lezing.

Helga Rullmann

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2023