Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING BORGER-ODOORN
Borger-Odoorn
Van harte welkom bij NVVH Vrouwennetwerk Borger-Odoorn

Van harte welkom bij Koninklijk NVVH VROUWENNETWERK

BORGER-ODOORN.

                                                                                  

                                                                                         

 

 

De afdeling Borger/Odoorn van Koninklijk NVVH VROUWENNETWERK opgericht op 31 maart 1931 is nog steeds een bloeiende vereniging met 107 leden. De leden komen uit veel omliggende dorpen van de gemeente t.w. Valthermond, Odoorn, Buinen, Drouwen, Exloo Nieuw Buinen en zelfs van buiten de gemeente t.w.Westerbork, Assen, Winschoten, Rolde, Gasselternijveen en Emmen.

 

We proberen elk seizoen weer een leuk programma te verzorgen met o.a. lezingen met uiteenlopende thema’s, dia voorstellingen doe-dingen enz.. Ook hebben we een actieve literatuur groep, drie museum groepen een bowlingclub, een tuinclub en een club waar leuke workshops worden gegeven met klei, natuurlijke materialen enz. Ook maken wij prachtige Paas en Kerst stukken op zo’n workshop. We hebben een keer per jaar een fietstocht en vaak komt er iemand met een leuk onderwerp waar ons bestuurslid van Vorming en Excursie mee aan de gang gaat.

 

Wilt u eens een avond bijwonen? Wij houden onze avonden eens per maand op woensdag bij Verenigingsgebouw Het Anker, Hoofdstraat 9 in Borger. Het seizoen begint in september en de laatste afdelingsavond is in april. U kunt twee keer gratis een kijkje komen nemen. De consumpties zijn dan wel voor eigen rekening.

 

Is er een activiteit die u aanspreekt dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze bestuursleden en zij zullen u er graag over informeren.

 

Voor informatie ontrent onze vereniging kunt u altijd contact zoeken met de secretaris van onze vereniging via het email adres: j.rosing@planet.nl

 

Geertje Rosing - Polling

Tel. 0599 - 234253

 

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024