Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING WIJCHEN
Wijchen
seizoensafsluiting juni 2023, kasteeltuinen Arcen 

Als afsluiting van het seizoen bracht de bus van de Betuwe-Express ons naar de kasteeltuinen van Arcen en aansluitend een bezoek aan de likeurstokerij De IJsvogel. De verrassing was groot toen in Wijchen een bus voor kwam rijden met het logo van de KNVB erop. De bus die normaal  het Nederlands elftal rijdt. Het Nederlands elftal in ons dorp? Dat veroorzaakte veel bekijks en  hilariteit. Ja, vandaag een elftal op leeftijd met heel veel reservespelers!

Aangekomen bij de tuinen van Arcen, was er koffie met een stuk vlaai. Met een volle buik verdeelden we ons over de tuinen. Zoveel moois! We keken onze ogen uit naar al deze prachtige bloemen en struiken. Er was veel variatie zoals: rotstuin, beeldentuin, Japanse tuin, rozentuin, mediterrane tuin, enz. De vijvers waren versierd met prachtige kunstwerken. Kortom een lust voor het oog.
De wandeling werd onderbroken voor de lunch. Daarna bracht de bus ons naar de authentiek-gerestaureerde Wijmarsche watermolen waarin zich de graanbranderij de IJsvogel bevindt. Er volgde een rondleiding met proeverij van drie soorten likeur.
Het diner was, zoals de traditie wil, bij Chinees restaurant Asia in Wijchen. Dat gaf de dames die overdag niet meekonden de gelegenheid om toch het afscheidsdiner bij te wonen.
Er zijn meerdere foto's van de seizoensafsluiting van 2023 op een aparte bladzijde, genaamd juni 2023.

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2024