Ga naar homepage Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk
  • AFDELING PIJNACKER/NOOTDORP
Pijnacker/Nootdorp
VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9-3-2020

De voorzitter opent de vergadering met het verzoek even stilte in acht te nemen voor de in 2019 overleden leden: Els van Puymbroeck, Sonja Dragosavic, Aagtje ter Horst en Dien Seinen-Kamp en ons erelid Nel Koolschijn. De Teken en Schilderclub van onze vereniging zorgde voor een artistieke aankleding van de vergaderruimte.    

      Uit het jaarverslag van het Hoofdbestuur in Amersfoort blijkt dat het aantal leden fors afneemt. Om het hoofd boven water te houden moet er dus bespaard worden. Het vertrouwde ‘Denken en Doen’ is er niet meer, daarvoor in de plaats verschijnt een Nieuwsbrief. De secretaris is ontslagen en de huur van het pand opgezegd. Door de forse besparingen van het HB hoeven de leden in de toekomst minder geld aan het HB af te dragen. 

     Omdat er altijd iemand hoofdelijk verantwoordelijk moet zijn, is het als vereniging raadzaam lid te blijven van de Landelijke organisatie. Niet alleen het Hoofdbestuur voert veranderingen door, ook binnen onze vereniging moet het roer om. Net als het HB hebben wij ook het plan om met een Nieuwsbrief te komen. Het is niet alleen goedkoper maar wij ontzien ook de leden, die voor de verspreiding zorgen.

     Tot en met december verschijnt ons huidige Maandbericht, daarna gaan wij over op de Nieuwsbrief. Het bestuur is blij dat Lida van Gils-Sigon ons daarbij komt helpen. Het is de bedoeling dat zij in aanloop van 2021, e-mailadressen van onze leden verzamelt. Door de kostenbesparing kan de contributie verlaagd worden naar € 30,00.

      Na de vergadering stond aanvankelijk yoga gepland, helaas bleek de docent ziek en vervanging op korte termijn niet mogelijk. Nu was er meer tijd voor de leden om na de vergadering elkaar te spreken. We namen afscheid van Marian Hanraets als assistent van de excursieleidster Hennie Seelemeijer, die het weer alleen gaat doen.

M. Scheepmaker

1x op de foto klikken.

KONINKLIJK NVVH-VROUWENNETWERK
Postbus 11 | 3410 CA Lopik | tel. 06-51982065 | Kantoor: centraalbureau@nvvh.nl | Internetsupport: support@nvvh.nl | © NVVH 2020